2777
2789
عنوان

مامان هایی که دو تا بچه دارین بیاین

303 بازدید | 26 پست

سلام 

من الان یک پسر ۳ سال و نیمه دارم از اول هم تک فرزندی رو دوست نداشتم الان چند وقتیه پسرم هر بچه ای میبینه میگه ما هم یک نی نی بیاریم ، از طرفی هم فکر میکنم الان وقت مناسبی برای بچه دوم باشه

حالا اون عواملی که باعث میشه بچه نیارم ، من تازه پارسال معلم شدم و با خودم میگم یک چند سالی کار کنم بعد ، اما بعد زایمان هم ۹ ماه مرخصی دارم ، و دیگه اینکه هم خانواده خودم و هم همسرم اصلا موافق بچه تو این دور و زمونه نیستن مخصوصا مطمئنم از طرف مادرم شاید سرزنش هم بشم

شما اگر بودین چیکار میکردین؟؟؟

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیار بابا زودهبچه میخای چکار تو این گرونی

شما بچه هاتون چند سال اختلاف سنی دارن؟؟؟

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

خیلی سخته . یه پنج ساله دارم یه نوزاد . پوستم کنده شده . اگه میتونی توانشو داری بیار . به کسی مربوط ...

چراا؟؟ بچه بزرگه رفتارهاش عوض شده؟؟ بیشتر از چه نظر سخته؟؟

اتفاقا بهترین فاصله سنی رو دارن

من الان بچم میخواد دنیا بیاد دخترم میخواد بره کلاس اول پشیمونم چرا زودتر بچه دار نشدم

در ضمن اینکه برای شما که معلمی بهتره دوتا بچه ت با هم بزرگ شن تا دوباره بخوای بعدا یه بچه دیگه بیاری هر کدومو باید یه جور مدیریت کنی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

به کسی مربوط نیست که مخالف یا موافق باشن. فوقش کمکت نمیکنن که می تونی از یه پرستار کمک بگیری برای چند ماه اول.

بچه‌های من ۶سال تفاوت دارن و راضیم البته به نظرم۴یا ۵ سال بهتره. چون برای همه کارای پیش دبستان بچه اولم باردار بودم و خیلی نمی تونستم کنارش باشم و به شدت دلم براش می‌سوخت.

الان به نظرم خوبه تا باردار بشی و زایمان کنی میشه تقریبا ۴ سالش

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

اتفاقا بهترین فاصله سنی رو دارنمن الان بچم میخواد دنیا بیاد دخترم میخواد بره کلاس اول پشیمونم چرا زو ...

باز من فکر میکنم الان تو سن بچه شما خوبه بالاخره ۷ سالشه فهمیده تر هست تا بچه ۳ سال و نیم

من میگم بیار تا وقتی ذوق بچه داری بیار 

ولی کفش های آهنی رو هم باید بپوشی 

یعنی خیلی خیلی سخته 

شب بیداری ها 

با وجود شاغل بودن

دل دردهای بچه

مریضی و دکتر رفتن

از شیر گرفتن 

از پوشک گرفتن 

چون شاغل هستید خیلی سخته

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

باز من فکر میکنم الان تو سن بچه شما خوبه بالاخره ۷ سالشه فهمیده تر هست تا بچه ۳ سال و نیم

از اون لحاظ بله 

ولی از لحاظ اینکه الان سال اولشه و کلی تو درساش کمک لازم داره اما من نصف بیشتر وقتم درگیر بچه ی شیرخواره س! 

دیگه کارهای دیگه م هم بماند...

ولی اگه الان مثلا بچه دومم دوسالش بود بالاخره از آب و گل دراومده بود یه کمی بهتر میتونستم به اون یکی برسم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

من بودم با همسرم مشورت میکردم و تصمیم دو نفره با توجه ب همه شرایط می‌گرفتم 

در کل موافق تک فرزندی نیستم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.