2777
2789
عنوان

مامان هایی که دو تا بچه دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 26 پست

من باشم نمیارم تازه بچت از آب و گل در اومده جای ی بچه دیگه وقت بذار درس بخون کار کن و لول اجتماعیت بکش بالا(استاد دانشگاه بشو و...)رفاه بچت الان با حقوق شما و شوهرت کامل اوکیه؟خونه و ماشین دارید ؟سفر خارجی رفتی که بچه دوم میخوای ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مهمه تفکرات بقیه من ناخواسته باردار شدم همه شاخ درآورده بودن میگفتن چه زود تازه مامانم گفت سقط کن 

خودمم تنهای تنهام همه کارا با خودم و همسرم هست 

خدایا شکرت

من بچه هام 5سال اختلاف دارن و به شدت باهم دعوا دارن،و اینکه سر مدرسه اولی دومی تاززه یک سالو نیمش بود کلی اذیتش کرد بچمو و من نمیتونسم باهاش خوب کار کنم و کلی افت کرده بود و کلی دفتر کتاباشو پاره میکرد و من پیر شدم سر کلااس اولش ،من اگه برمیگشتم عقب صبر میکردم بچه اوام کلاس اولشو بخونه بعد میاوردم

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از اون لحاظ بله ولی از لحاظ اینکه الان سال اولشه و کلی تو درساش کمک لازم داره اما من نصف بیشتر وقتم ...

من پسرم امسال میره اول و دخترم ۲سالشه مدام دعوا میکنن باهم دخترم دفتراش برمیداره خط خطی میکنه لباساش درمیاره همش سرماخورده و مریضه پسرم حسادت میکنه بهش و....کلا دوبچه داشتن سخته باهرفاصله زمانی من شاغل نیستم الان سرماخوردم افتادم همش میگم خدا کمک بده ب خانم های شاغل ک وقتی مریص بشن یابچشون مریصن مجبورن بزارن برن سرکار واقعا بچه داری سخت ترین شغل دنیاست ب نظرم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

من باردارم یک بچه ۴ ساله دارم.خیلی سخته با وجود بچه کوچیک باردار شدن،چون همه بارداری ها شرایط خوب پیش نمیره ممکنه نیاز به استراحت داشته باشی ولی اون بچه کوچیکه متوجه این موضوع نیست همش حوصلش سر میره بهونه میگیره باید با وجود تهوع و حال بدت بخاطر اونم ک شده غذا بپزی واینکه میگی شاغلم هستی.اگر یک حامی خوب داری اقدام کن ولی اگر نه، صبر کن بچت بزرگتر شه بتونه درکت کنه.

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

ولی سن پسرت عالیه برای داداش شدن 

و تا مدرسه اش بچه دوخت حسابی بزرگ شده و چون شاغلی یا هم بودنشون ب نفع هر دوشونه

و فاصله سنی کم با وجود سختی ولی بعدها خودشون دوستای خوبی میشن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من باشم نمیارم تازه بچت از آب و گل در اومده جای ی بچه دیگه وقت بذار درس بخون کار کن و لول اجتماعیت ب ...

یعنی اگ یکی سفر خارجی نره نباید بچه بیاره؟🤔

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
یعنی اگ یکی سفر خارجی نره نباید بچه بیاره؟🤔

معیار منه حسرت به دل از دنیا نرم و بچمم همین احساس داشته باشه تو ایران به دنیا میاد قدرت ندارم جای دیگه به دنیا بیارمش که بعدا پاسپورت قوی داشته باشه ولی میتونم رفاه و سفر و تفریح براش فراهم کنم من تک فرزندی و رفاه کامل دوست دارم دیدگاه هرکسی متفاوته

من باشم نمیارم تازه بچت از آب و گل در اومده جای ی بچه دیگه وقت بذار درس بخون کار کن و لول اجتماعیت ب ...

خونه و ماشین داریم 

عذر خواهم شما بین بچه اول و دومتون چند تا سفر خارجی رفتین؟؟؟

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃