2777
2789

سخنرانی در چه مکانی؟؟ تو کلاس درس با جلسه رسمی با کلاس دانشگاه اینها همه متفاوته . ولی کلیاتش برمیگرده به خودت که بتونی اول با اعتناد به نفس و دوم با تسلط کامل روی موضوعی که میخواهی صحبت کنی باشی . 

خدایا !!!!!!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخنرانی در چه مکانی؟؟ تو کلاس درس با جلسه رسمی با کلاس دانشگاه اینها همه متفاوته . ولی کلیاتش برمیگر ...

هم کلاس دانشگاه هم مکان های بزرگتر.خب برای افزایش اعتمادبه نفس چکارمیشه کرد؟

هم کلاس دانشگاه هم مکان های بزرگتر.خب برای افزایش اعتمادبه نفس چکارمیشه کرد؟

به خودت مطمین باش و روی موضوعی که میخواهی صحبت کنی تسلط داشته باش تسلط داشتن خیلی مهنه تا اگر سوالی ازت پرسیدن هول نشی بعد هم با صدای رسا و بلند صحبت کن

خدایا !!!!!!!!!
مخصوصا اگر تو دانشگاه درس میدی من استاد دانشگاهم وای اگر دانشجو بفهمه پر نیستی و رو موضوع تسلط نداری ...

شماچندساله تدریس میکنین؟من دوست دارم تدریس کنم ولی هنوز تومرحله ارشدم

به نظر منم مهم اعتماد به نفس داشتن  ...من خودم خوب حرف میزنم ولی نمیدونم چرا موقع حرف زدن دهنم پر از کف میشه اصلا نمیتونم اب دهنمو قورت بدم ...به نظرتون باید برم دکتر ...همش میگم برم گوش حلق و بینی چک کنم

من یه پسر شیطونم
به نظر منم مهم اعتماد به نفس داشتن  ...من خودم خوب حرف میزنم ولی نمیدونم چرا موقع حرف زدن دهنم ...

ممکنه به خاطر استرس باشه اگر فقط موقع صحبت کردن و سخنرانی اینجور میشی وگرنه برو دکتر

خدایا !!!!!!!!!

کتاب جدیدی که در این مورد می تونم معرفی کنم و واقعا مفید هست در این زمینه کتاب اصول سخنرانی و فن بیان به روش تد اثر کریس اندرسون است.به همراه DVD فیلم 39 سخنرانی تحلیل شده در محتوای کتاب.

هدف این کتاب تنها این نیست که توصیف کند که سخنرانی به شیوه تدتاک چگونه اتفاق می افتد بلکه بسیار گسترده تر از آن است .در واقع هدف این کتاب این است که از تمامی اشکال سخنرانی عمومی در پی توضیح، الهام بخشیدن، اطلاع رسانی یا ترغیب مخاطبان در زمینه های کسب و کار و آموزش در عرصه عمومی هستند حمایت می کند.

https://joyabook.com/