2777
2789

صمیمی ترین دوست دوران دانشجوییم رتبه ۹ ارشد با یک مهندس خیلی خوش تیپ ازدواج کرد.دوسال از ازدواجش گذشت تا برام درد و دل کرد که هم با کمربند کتک خورده هم مشت و لگد باعث دیسک کمرش شده.به هیچکس چیزی نگفت فقط من میدونستم هر بار همسرش رو میبخشید آخرین بار دو سال پیش همسرش سر یک موضوع پیش پا افتاده ۴۰ دقیقه کتکش زده بود و بعدم خوابیده بود.دوستم صبح وسایلش رو جمع کرد و با سر وروی ورم کرده ۱۵ روز رفت خونه مادرشوهرش.همونجا مادرشوهرش رفت که از پسرش شکایت کنه .پدرو مادر دوستم در جریان نیستن.اما همون ۱۵ روز تهدید به پزشک قانونی شد آخرین بار کتک کاری.میگه بعد از اون اگه عصبانی هم بشه دستاش رو پشت سرش قایم میکنه.گاهی وقتها باید از مردها زهر چشم گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صمیمی ترین دوست دوران دانشجوییم رتبه ۹ ارشد با یک مهندس خیلی خوش تیپ ازدواج کرد.دوسال از ازدواجش گذش ...

خیلی عاقایون بعدش ادم میشن خیلیاشونم بدتر میکنن ب چشمم تو اطرافیانم دیدم که میگم

ای بابا از چاله افتادی توی چاه پس

فقط میام نی نی سایت درد دل میکنم یه کم اروم میشم کسی قضاوتم نمیکنه 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
خواهش میکنم بچه دار نشو.لااقل نا زمانی که زندگیت آروم نشده

نه کتکم زد بچم سقط شد تاپیک زدم چند روز پیش

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢