2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید که این رو میگم.من خودم فرزند طلاقم همیشه برام سوال بود که چرا مادرم انقدر زود باردار شده.واسه ...

عزيزم😔گاهي ادما قرباني ديگران ميشن 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
دلیل نداره ب راحتی ببخشه خودمون ب جنس نر رو دادیم باهمین حرفا پیش خودشون فک میکنن هرغلطی کنن میزارن ...

خیلیاشون راوانین بدتر لج میکنن میزنن یکیش همین شوهر خودم مجبورم سکوت کنم خدا جوابشونو میده

ببخشید که این رو میگم.من خودم فرزند طلاقم همیشه برام سوال بود که چرا مادرم انقدر زود باردار شده.واسه ...

منم بخدا همین امشب داشتم ب مامانم میگفتم اینارو...نمیدونم چرا وقتی میبینن اینجور اما زودتر باردار میشن

خیلیاشون راوانین بدتر لج میکنن میزنن یکیش همین شوهر خودم مجبورم سکوت کنم خدا جوابشونو میده

موندن ب چ قیمتی جون ادم فقط مهر طلاق نخوره اونجوری ادم زندگی نمیکنه اصلا نمیفهمه قشنگی زندگی تفاهم زندگی مشترک یعنی چی

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊

منم از بی پناهیم کاری نمیتونم بکنم چون مادرم جدا شده تازگیا نمیدونم حرص کی رو بخورم خودم اونا خیلی سخته، من نمیخواستم انقدر اصرار کرد زبون ریخت منم خر شدم، البته یه چند روزی اینجوری شده نمیدونم چرا؟ وگرنه من تا حالا دست به سیاه وسفید نزدم ولی با کار امشبش همه رو مالید زمین

توروخدا نزارید همسراتو دست روتون بلند کنن.خود خدا هم دوست نداره ساکت بایستی تا مورد ظلم واقع بشی

چرا هر چي زندگيها مشكل دارتر و داغونترِ بارداري هم توش سريعترِ؟!!!!!

برام سواله چرا اينقدر زود باردار ميشن يه عده!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷