2777
2789
فقط واسخ اینکه سرت توی گوشی بود زدت؟؟؟؟؟؟

اره بهم تشر زد اومدم اتاق در رو قفل کردم گفت باز کن نکردم با لگد زد به در منم نخواستم داد وبیداد بشه جلوی صاب خونه آبروم بره باز کردم در رو باز کردم گفت چی میگی زد توی سرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حالم خوب نيست 

شوهرم وفته سفركاري تنهام😔

چقدر غريبي و تنهايي بده

اما عزيزم اجازه نده بهش ك بگه بچه من!اگه فقط بچه اونه چرا تو شكم شماست😐

رويي دارن ملت

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
اره بهم تشر زد اومدم اتاق در رو قفل کردم گفت باز کن نکردم با لگد زد به در منم نخواستم داد وبیداد بشه ...

وااااا.چ بی دلیل.واقعا اگه این بوده باشه خیلی بی معرفت.... مگه چیکار کردی اخه....

بارداره نباید حرص بخوره.

دلیل نداره ب راحتی ببخشه خودمون ب جنس نر رو دادیم باهمین حرفا پیش خودشون فک میکنن هرغلطی کنن میزارن پای اعصاب خوردی زنم میبخشه اخرش درسته زندگیه بالا پایین داره ولی اینجوری نمیشه ک بگیم تو ببخش عصبی بوده باید با سیاست رفتار کرد دیکه تکرار نشه

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊
یه سال وچهارماه

ببخشید که این رو میگم.من خودم فرزند طلاقم همیشه برام سوال بود که چرا مادرم انقدر زود باردار شده.واسه چی تا زمانی که خوب همو زیر یک سقف نمیشناسید باردار میشید .مردی که یکبار زکی زن دست بلند میکنه این کارو بازم میکنه.اونم زن باردار.اون بچه حق دازه تو محیط آروم بزرگ شه.توروخدا انقدر واسه بارداری عجله نکنید.خدا رو خوش نمیاد

خودش نباشه بچه میخوام چه کار 

دركل اون بچه شما هم هست فعلا داره از وجود شما تغذيه ميكنه 

ي جور گفت بچه من انگار خودش قراره بزاد😐

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊