2777
2789
عنوان

لوبیاپلو

170 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

فوت و فن لوبیا پلوچیه؟ 😬

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیاز سرخ میکنم و گوشت چرخ کرده رو هم سرخ میکنم 

لوبیا سبز میریزم و تفت میدم گوجه هم رنده میکنم و همه رو باهم بهمراه رب و ادویه سرخ میکنم 

برنجم میشورم میریزم تو مواد و آب میریزم 

بعد تو یه قابلمه دیگه ته دیگ میندازم لوبیا پلو رو میریزم و میزارم دم بکشه 

من اول لوبیا رو با یکم پوره گوجه و هویج خرد شده میذارم بپزه با یکم نمک و زردچوبه

بعد فریز میکنم

موقع پخت یه پیاز رو تفت میدم با نمک و فلفل و زردچوبه

اگ۶ چرخکرده بخوای بریز و همراه پیاز تفت بده

نوک قاشق خیلی کم رب اضافه کن و خاموش کن

حالا برنج رو ابکش کن و لابلا از برنج و مواد بریز

اخر سر هم روش زعفرون دم کرده بریز با یه چوب دارچین

دم بکشه و تمام

بینظیره

(    )

انقد بد درست میکنم این غذارو ها

میخای دستور پخت بدم تو اون کارای منو نکنی؟😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ب زعفرونشه واینکه لوبیارو با آب گوشت بذاری بجوشه 

این دوتارو خوب انجام بدی عالی میشه و اینکه ادویه پلوییی

اکران نداری زنجبیل/فلفل سیاه/دارچین /پودر گل محمدی 

و اینکه پیازتو خوب سرخ کن و گوشتتم حسابی سرخ کن با زعفرون و بعد لوبیاهاتم خوب تفت بده 

همینا باعث میشه لوبیا پلو بهشتی بخوری 😇😀

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

من پیاز سرخ میکنم و گوشت چرخ کرده رو هم سرخ میکنم لوبیا سبز میریزم و تفت میدم گوجه هم رنده میکنم و ه ...

یه بار بدون رب و گوجه درست کن عاشقش میشی 

البته همیشه لوبیاتو با آب گوشت بذار بپزه اینطور طعم عالی میده 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

یه بار بدون رب و گوجه درست کن عاشقش میشی البته همیشه لوبیاتو با آب گوشت بذار بپزه اینطور طعم عالی می ...

وای من مثل ماکارونی درست میکنم واسه همینه که شفته میشه پس

نیلا دختر ناز من
وای من مثل ماکارونی درست میکنم واسه همینه که شفته میشه پس

اره یه بار مثل دستوری که من گفتم بپز ببین چقدر خوشمزه میشه لوبیا پلوهاااااام یعنی زبون زد کل فامیله

البته واقعا اشپزیم عالیه 😅🥹

لوبیا پلو ب زعفرونشه و اینکه پیازشوکه طلایی شد   گوشت رو بهش اضافه کنی خوب سرخ شد لوبیارو اضافه کنی یه طرف ماهی تابه خوب تفت دادی زعفرون فراون و فلفل سیاه و نمک و دارچین و زنجبیل بزنی 

و اینکه ابکش کردی برنجت رو باید یکم دون برداری و لای پلوت که مواد رو ریختی باز از پودر گل محمدی و دارچین و زنجبیل لا ب لاش بپاشی اگرم ادویه پلویی داری که چه بهتر عوض این ادویه ها فقط ادویه پلویی بریزی و تنت  

اره یه بار مثل دستوری که من گفتم بپز ببین چقدر خوشمزه میشه لوبیا پلوهاااااام یعنی زبون زد کل فامیلها ...

وای دم خواست الان میرم درست میکنم مرسیییییی ازت به نظرم اینطوری بدون رب و گوجه عالی میشه ممنون 

نیلا دختر ناز من
وای دم خواست الان میرم درست میکنم مرسیییییی ازت به نظرم اینطوری بدون رب و گوجه عالی میشه ممنون

فدات شم نووووووش جونت اره خیلی خوشمزه میشه