2777
2789
عنوان

وارد میشویممممم

271 بازدید | 41 پست

سلام.شب همگی بخیر.دوستای خوبم من از سال ۹۲ نی نی سایت رو اتفاقی پیدا کردم داشتم راه های دق دادن مادر شوهر سرچ میکردم که با شماها آشنا شدم.ولی نشد که عضو بشم تایید نمیشد اطلاعاتم .الانم شانسی زدم دیدم عععه شد.خلاصه خواستم اولین تاپیکم بگم که من خیلی هاتونو میشناسم و دوستتون دارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ ورودتون مبارک...وااااردبشوید...

توccuکارمیکنی این اسموگزاشتی؟؟

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
خخخخ ورودتون مبارک...وااااردبشوید... توccuکارمیکنی این اسموگزاشتی؟؟

نه والا تو خونه کار میکنم...هی زدم مادر جوان ،زن جوان،دختر جوان دیدم تو سلیقش نیست..خخ

...قبول نکرد اینو قبول کرد...

نه والا تو خونه کار میکنم...هی زدم مادر جوان ،زن جوان،دختر جوان دیدم تو سلیقش نیست..خخ ...قبول نکرد ...

حالا منو قبلا دیدی؟؟

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋

من هم خیلی قدیم سالهای ۸۷ بود شایدم کمتر با اینجا اشنا شدم همون موقع ها عضو شدم منتها بعد یه مدتی خیلی سایت سخت شده بود مشکل پیدا کرده بود فک کنم دیگه زیاد سر نزدم تا جدیدا که دوباره عضو شدم چون کاربری قدیمم یادم نبود 

چه مطلب علمی و به درد بخوریم دانلود میکردی که اینجارو پیدا کردی😞😞😞😞😞

اونلی عزیزم من سال هاست که دارم کلی مطلب آموزنده یاد میگیرم از اینجا.انتقام تمام عروسای بی زبونو من گرفتم...