2777
2789
عنوان

دخترم میره کلاس اول پس فرداجشنشه 🤩🤩یه عددمادرخوشحال

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 47 پست
عزیزم میارکه برای منم دعا کن به دل خوش این روز رو ببینم که بچم سلامت میره کلاس اول

انشاا..گلم چندسالشه؟

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

دخترم پنجشنبه جشنشونهخیلی خوشحالم براشیه مرحله جدیده تو زندگیش

اره دخترمن روزشماری میکنه یکسره میگه کی پس جشنمه🤩

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم ایشالله نوه ات رو به همراه مامان باباش ببری جشن شکوفه ها

وای ننه تاکجاهارفتی🤩😍

آخی خوشبت بشه

❤️❤️

احتمالا شما خانه داری وگرنه من که دبیرم و تا ظهر مدرسه ام بعد از ظهر حال ندارم با پسرم کار کنم پسر م ...

اره حق داری من بیکارم شماسخته شرایطت

انشاالله بسلامتی تمام مراحل زندگیش کنارش باشی و بشادی بره مدرسه، اگه پیش رفته باشه یکم توی کلاس اول راحتره یادگیریه حروف واعداد، ولی بازم خیلی عالیه ذوق داره چون خودتون رو نگاه میکنه ذوق می کنید خوشش میاد، فقط بهش بگو اگه معلم مجبورشد داد بزنه نترسه و استرس نگیره، برای بچه های که سروصدا می کنند معلم مجبور میشه صداشو بالا ببره البته اگه دولتی میفرستی اینطوریه ولی غیرانتفاعی نه اینطور نیست، منم وقتی دختر و پسرم و میخواستم پیش دبستانی بفرستم مثل شما بودم الان دخترم پنجمه وپسرم سوم، خاطره ی خوبیه واسه تمام مادرها، فقط یه موضوع طبق تجربه ام با مادرها ی کلاس گرم نگیر و ازشون سعی کن فاصله بگیری و چون پشت سر معلم حرف میزنند دردسرساز میشن برات و کم کاری بچشون رو به خوب یاد ندادن معلم ربط میدن و شماروهم درگیر می کنند گول مادرهای دیگه رو نخورید و ازشون فاصله بگیرید شاید الان متوجه منظورم نشی عزیزم ولی تجربت که رفت بالا متوجه میشی با توی جمع مادرها نری، شاید حرف من و به کسی بگی و تجربه نداشته باشه میگه واااا مگه میشه 😂😂😂منظورم حرف مادرهارو راجب معلم جدی نگیر عزیزم 😍😙

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

بی زحمت میشه کمی با پسر منم کار کنی شما انگیزه ات بالاست شوخی کردم هول نشی

اره چرانشه 🤩به جای پسرنداشتم قربونش بره مامانش

انشاالله بسلامتی تمام مراحل زندگیش کنارش باشی و بشادی بره مدرسه، اگه پیش رفته باشه یکم توی کلاس اول ...

توصیه خوبی بودممنون که وقت گذاشتی❤️دخترم براکلاس اول اماده اس اشتباه کردم همه رویادش دادم😐خیلی هم شیطون ازدادمعلم نمیترسه من بیشترازبچم میترسم میگم خداکنه معلمش صبورباشه حوصله اش بکشه اخه خیلی پرجنب وجوش🤣

توصیه خوبی بودممنون که وقت گذاشتی❤️دخترم براکلاس اول اماده اس اشتباه کردم همه رویادش دادم😐خیلی هم ش ...

اییییی جونمممم خداروشکر که بلده، نفسشووو دخملیه ناقلای جیگرطلا 😍ماچش کن ازطرف من 😘😘😘

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

اییییی جونمممم خداروشکر که بلده، نفسشووو دخملیه ناقلای جیگرطلا 😍ماچش کن ازطرف من 😘😘😘

قربونت برم من❤️🤩

پسر منم فردا جشنشه

اصلا باورم نمیشه بچه مدرسه ای دارم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨