2777
2789

یه راه حل بهم بدید لطفا

ترم 7 دانشگاهم، یه دوست صمیمی داشتم تو دانشگاه که باهم خیلیی جور بودیم ولی از یه ورودی دیگه بود

بعد رفت با همکلاسی های خودش دوست شد و اکیپ شدن 

من بعضی وقتا میرفتم با اکیپشون چون دوستم زنگ میزد بهم یا میدیدمشون اتفاقی ولی به شدت احساس اضافی بودن بهم دست میداد چون دوستم با اونا صمیمی تر شده و دیگه به من رنگم نمیزنه حتی وقتی میرن سلف یا بیرون

الان نمیدونم چیکار کنم دوباره برم بینشون و احساس بد داشته باشم یا کلا ارتاطمو قطع کن و تنها باشم

با همکلاسی های خودم دوست نیستم فقط سلام علیک دارم

یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه ..☁️🩵!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم تو روابط اجتماعی خودتو ببر بالا و یه دوست جدید بگیر و در حد سلام با دوست قبلت باش فقط

من روابطم خوبه به خدا ترم تابستون کلی دوست پیدا کردم ولی دیگه چون 7 ترم گذشته نمیتونم با همکلاسیام دوست بشم تایپم نیستن

تنها باش و پادشاهی کن

شما تنهایی احساس بدی نمیاد سراغت؟

من روابطم خوبه با بچه ها حرف میزنم ولی دوستی که باهم بریم سلف و بوفه نه

شما تنهایی احساس بدی نمیاد سراغت؟من روابطم خوبه با بچه ها حرف میزنم ولی دوستی که باهم بریم سلف و بوف ...

نه وقتی کسی بخواد اینجوری کوچیکم کنه ترجیح میدم تنها باشم تا یخ دوست خوبی پیدا کنم

گاهی فقط گوش باش

من نمیگم تنها باش 

اما این حس اضافه بودن اعتماد بنفستو میگیره

سعی کن با آدمای دیگه ارتباط برقرار کنی

چیزی که زیاده آدم

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

من روابطم خوبه به خدا ترم تابستون کلی دوست پیدا کردم ولی دیگه چون 7 ترم گذشته نمیتونم با همکلاسیام د ...

اوهوم واقعا بعضی ها تایپ آدم نیستن و ترم های آخر اینجوری میشه انگار ، ولی خب یه کم صبر کنی دیگه درست تموم میشه و اگه به پستت خورد آدم خوب باهاش دوست شو