یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تفاله بیاد رو چای مهمون میاد دمپایی رو هم بمونه مهمون میاد قیچی رو خالی باز و بسته کنی دعوا میشه ناخون رو هم بوشی دعوا میشه و... همش چرت و دروغه و تلقین معلومه با این خانواده های فضول همه خونه هم ۲۴ ساعت پلاسن دیگه😂دعوا هم چون میدونن قراره بشه خودشون استارتشو میزنن من هیچ کدومو باور ندارم و هر کدوم برای خودم به تنهایی اتفاق افتاده هیچی نشده مگر با خانواده بوده ام که خودشون مسببش بودن😊
ما اینو داشتیم که تو استکان چایی هرکی تفاله بیاد میگن مهمون میاد برای طرف...بعد این برای یکی از آشناهامون به طرز خیلی عجیبی اتفاق افتاد اینطور که تو چاییش تفاله میاد بعد میگن که فلانی مهمون داری انگار اینم چایی رو میخوره یکی از این تفاله ها که حالت سفت بوده رو درمیاره به شوخی میشکونه میگه پاشو شکستم نیاد بعد چند دقیقه زنگ میزنن که داداشت داشته میومده اونجا پاش شکسته...