2777
2789

ی کاربر دکتر تو سایت بود من رفتم پی وی اش ازش مشاوره گرفتم وضعیت روحیم خوب نبود کمکم کرد یکم بهتر بشم ایشون اینقدر با شخصیت بود تا وقتی فهمیدم همشهری هستیم اجازه داد برم یکی از درمانگاه ها ببینمشون و حضوری باهاشون حرف بزنم و کلی بهم امید و ارامش دادن

اگه خودشون صلاح بدونن من اسمشون رو هم بگم چون فک نکنم با این موضوع مشکلی داشته باشن 

اون روز من اومدم توی تاپیکشون گفتم که حضوری دیدمشون ی سریا گرفتن دروغ میگی و اینا 

الانم ی کاربری همه اش هم مزاحم من میشه هم ایشون 

به من که گفتن کاری اش نداشته باش و سکوت کن 

ولی تا کی واقعا؟؟؟یکم ادب داشتن خوب چیزیه

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا یه پسره بود تو یه تاپیکش چه چیزی گفته بود 

بعد تاپیکاش قفل بثدن من درخواست دادم و تو تاپیک خودم باهاشون صحبت کردم 

یه دختره برداشت گفت انقد آویزون نباش و اینا 

انگار که رل پسره بوده 

اصن قلبم گرفت

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

اتفاقا اینجا همیشه،درست،تشخیص میدن

یعنی ندیده تشخیص میدن؟؟

اهااان همون حس ششم منظورته دیگه😁😂😂😂

عزیزمچیزی که بازهدهن گاوهولش کنمگه اونا بجات دارن زندگی میکنن🙄

اینکه درسته صد در صد قبول دارم 

ولی حرص میخورم الکی بهش تهمت میزنن 

مثلا چه مزاحمتی؟میان چرت و پرت میگن و تمام دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
آدما هر جوری که هستن تورو هم همینجوری میبینن

اره درسته 

من بخاطر مشکلات مجبور شدم تو 17 سالگی ازدواج کنم 

نمیگم ناراضی ام خداروشکر راضیم شوهرمم خیلی خوبه و راضیم ازش

ولی اخه من مشکلم چیه بیام دروغ بگم توی سایت ؟؟

اگه منظورت از مزاحمت درخواست دوستی و چرت گفتن تو تاپیکاس زیادی جدی گرفتی اینجا رو! 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

دقیقا یه پسره بود تو یه تاپیکش چه چیزی گفته بود بعد تاپیکاش قفل بثدن من درخواست دادم و تو تاپیک خودم ...

الان این کاربره برای پزشکه تاپیک هم زده بود که داری دروغ میگی و این حرفا🤣🤣🤣

اگه منظورت از مزاحمت درخواست دوستی و چرت گفتن تو تاپیکاس زیادی جدی گرفتی اینجا رو!

اسم کاربریش بیصداحلزون هست برو ببین تاپیکشو 

کاربران عزیز ایشون همون کاربر dr-nahal هستن و یه کاربری دیگه هم دارن همگی تشریف ببرید تایپیک های ایشون و کاربر dr-nahalرو که اینجا ادعا میکنه پزشک هست رو بخونید خودتون تشخیص میدین که من درست میگم یا این خانم به اصطلاح دکتر 

خانم عزیز کاربر به اصطلاح دکتر نهال کاربرای اینجا اونقدر فهمیده هستن که امثال شماها رو بشناسن