2777
2789
عنوان

جلسه شکایت از کارفرما در اداره کار

2465 بازدید | 16 پست

سلام من جلسه اداره کار از کارفرما شکایت کرده بودم

بابت حق و حقوق چند سالی ک اونجا کار میکردم و حقوق اخرین ماهی ک نداده بود

بعدش مسئول جلسه میگفت تو جلسه قبل گفتی فقط حقوق اخرین ماه رو میخام و مابقیش رو نمیخام هر چی گفتم نگفتم میگفت الکی نگو گفتی

ب نظرتون ممکنه اداره کار با وکیل کارفرما هماهنگ کرده باشن؟

اخه شنیده بودم اداره کار پشت کارگره

بعدشم من تو شکایتم کل حق و حقوق چند سالم رو نوشته بودم

نکنه تو صورت جلسه ای ک امضا کردم خود اون مسئولش نوشته باشه فقط حقوق اخرین ماه اخه بد خط بود درست نخوندمش

اصلا هم پشت کارگر نیست دوستم تعریف میکرد که همکارش بخاطر اینکه کارفرما بیمشو کم میریخت رفت شکایت کنه بعد دیده بود اسم کارفرما رو اخماشو کشیده بود بهم و گفته بود فلانی چقدر زحمت میکشه براتون و بیمه میریزه براتون بعد شما اومدید شکایت کنید و تحویلشون نگرفته 

اصلا هم پشت کارگر نیست دوستم تعریف میکرد که همکارش بخاطر اینکه کارفرما بیمشو کم میریخت رفت شکایت کنه ...

اره الکی میگن پشت کارگره امروز اصلا نزاشت من درست و حسابی حرف بزنم اصلا مدارکم رو ندید

خیر نبینن نشستن اونجا حقوق الکی میگیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره الکی میگن پشت کارگره امروز اصلا نزاشت من درست و حسابی حرف بزنم اصلا مدارکم رو ندیدخیر نبینن نشست ...

کارفرما ها مخصوصا اونایی که کارگر و کارمند تند تند عوض میکنن خیلی آشنا دارن و رشوه میدن برای همین اداره کارم نمیاد اونارو ول کنه چهارتا ادم ساده مثل مارو بگیره که

کارفرما ها مخصوصا اونایی که کارگر و کارمند تند تند عوض میکنن خیلی آشنا دارن و رشوه میدن برای همین اد ...

دقیقا حرفتو قبول دارم

درست میگی چون اونجا همه وکیل کارفرما رو میشناختن 

یعنی ب نظرت اعتراضم بزنم فایده نداره؟

انقدر اعصابم بهم ریخته خیلی ناراحتم

دقیقا حرفتو قبول دارمدرست میگی چون اونجا همه وکیل کارفرما رو میشناختن یعنی ب نظرت اعتراضم بزنم فایده ...

نمیدونم والا ،ولی اگر میبینی راه داره که ولش کنی رها کن و بسپر به خدا الکی فقط چند ماه قراره خودتو علاف کنی و بیشتر از اونچه خسارت دیدی پول بدی اخرشم هیچی به هیچی،دنبال کار خوب بگرد ان شاء الله قسمتت میشه قبلشم تحقیق کن درمورد کارفرما

نمیدونم والا ،ولی اگر میبینی راه داره که ولش کنی رها کن و بسپر به خدا الکی فقط چند ماه قراره خودتو ع ...

ممنونم از راهنماییت

خیر ببینین

خیلی ستمه حق ادم رو بخورن دستت ب جایی بند نباشه

اخه میخاستم توافق کنیم سفته هام رو ازش بگیرم با این وجود دیگه اون نمیاد توافق کنه

ممنونم از راهنماییتخیر ببینینخیلی ستمه حق ادم رو بخورن دستت ب جایی بند نباشهاخه میخاستم توافق کنیم س ...

سفته که غیر قانونیه منم دوسال پیش کارفرما سر سفته خیلی اذیتم کرد یه کار ابکی و بیخود بود که ۵۰ملیون سفته گرفت اونوقت حقوقم ۱/۵۰۰بود برای اینکه دانشجو بودم زم تا میتونست سواستفاده میکرد و همش از حقوقم یا عیدی کم میذاشت و بعدم از همه هم بیشتر از من کار میکشید ۳ماهم سفتمو وقتی از اونجا اومدم بیرون نگه داشت 😒خاک تو سرشون 

سفته که غیر قانونیه منم دوسال پیش کارفرما سر سفته خیلی اذیتم کرد یه کار ابکی و بیخود بود که ۵۰ملیون ...

خدا لعنتشون کنه عین اب خوردن حقتو میخورن. 

باز خوبه سفته رو گرفتی این که دیگه عمرا سفته منو بده چون ازشم شکایت کردم حسابی کفری شده

منم ۵۰ تومن سفته دادم

اگه ب خاطر سفته نبود اصلا حوصله نداشتم برم شکایت کنم خیلی ادمو اسیر میکنن اخرشم حقتو میخورن

خدا لعنتشون کنه عین اب خوردن حقتو میخورن. باز خوبه سفته رو گرفتی این که دیگه عمرا سفته منو بده چون ا ...

رسید بگیر ازشون اگر میبینی حقوقتو نمیخوان بدن بگو سفتمو پس بدید اگر گفتن باید یه مدت بمونه و از این حرفا بگو رسید بدید ،حتما رسیدو بگیر یوقت نرن سفته رو بذارن اجرا هیچی دیگه باید پنجاه ملیونم دو دستی تقدیمشون کنی

خدا لعنتشون کنه عین اب خوردن حقتو میخورن. باز خوبه سفته رو گرفتی این که دیگه عمرا سفته منو بده چون ا ...

برو پیش رییس بگو مسئول رسیدگی ب پروندمو عوض کن من حق چند سالمو میخوام مسئول اداره کار رسیدگی نمیکنه.از حقت نگذر تا جایی ک راه داره دنبال حقت برو .ظالمو جلوشو نگیری بدتر میشه

کارفرما من حقوقمو خورد و آخر تهمت ناموسی بهم زد‌.با اینک میدونم مشکلی ممکنه برام پیش بیاره ولی ازش نمیگذرم 

برو پیش رییس بگو مسئول رسیدگی ب پروندمو عوض کن من حق چند سالمو میخوام مسئول اداره کار رسیدگی نمیکنه. ...

خیر سرش از شانس من پرونده م افتاده پیش همون رییس دیگه پیش کی برم اخه

مگه منتظر بمونم رای صادر بشه برم اعتراض بزنم

خیر سرش از شانس من پرونده م افتاده پیش همون رییس دیگه پیش کی برم اخهمگه منتظر بمونم رای صادر بشه برم ...

اره.البته کار منم پیش رییس افتاد اونم بهم گفت برو دادگاه شکایت کن ولی من اهمیت ندادم و ی اشنا گیر اوردم و پرونده پیش اشنامون گداشتن

اره.البته کار منم پیش رییس افتاد اونم بهم گفت برو دادگاه شکایت کن ولی من اهمیت ندادم و ی اشنا گیر او ...

خیلی خوبه ادم همه جا اشنا داشته باشه وگرنه مثل اب خوردن حقت رو میخورن