2777
2789

خانواده شوهرم کنترل گر هستن. یجورایی دوس دارن از تمام اتفاقات زندگی ما سر در بیارن. هرروز زنگ میزنن ب هر بهونه ای ۲ساعت حرف میزنن

اگه کاری انجام بدیم یا جایی بریم اونا ندونن یجوری میشن

یا انتظار دارن ما هرجا میریم اونام ببریم، یا هر مناسبتیه یا اونا بیان خونه ما. یا ما بریم خونه اونا

واقعا همه اینطوری هستن اینقد ب آدم می‌چسبن؟ 

چطور کنترلش کنم رفت و امدو کم کنم!!!!

۲ ساعت؟؟!!

خدایی چی دارین ک بگین؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

۲ ساعت؟؟!!خدایی چی دارین ک بگین؟

با من نه. با شوهرم 

دیگه اینقد کشش میدن ک آدم ناخوداگاه هر اتفاقی در طول روز براش افتاده ام میگه. خب منم دوس ندارم اینقد صمیمت و حرف زدن رو

۲روز زنگ نزنن روز سوم زنگ میزنه با توپ پر میگه شما چرا احوال مارو نمیپرسین؟ بابا تو ۲ ۳ روز اخه چخ اتفاقی میتونه برات افتاده باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با من نه. با شوهرم دیگه اینقد کشش میدن ک آدم ناخوداگاه هر اتفاقی در طول روز براش افتاده ام میگه. خب ...

آهان خب پسرشه

فک کردم شما خرف میزنی

همسر منم معمولا هر روز گزارش میده

من ک میگم تو آکواریوم زندگی میکنم. اینقدر همه زندگی منو برا همه توضیح میدی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ارتباطمو قطع کردم،موضوعو از ریشه حل کردم

هرکاری میکنم قطع نمیشه، بهونه اوردم قطع رابطه کردم، آزمون معذرت خواهی وفلان. بازم از اول 

احتراممو میگیرن خدایی، حرفی بهم نمیزنن

ولی از این کنترلگری بدم میاد

هرکاری میکنم قطع نمیشه، بهونه اوردم قطع رابطه کردم، آزمون معذرت خواهی وفلان. بازم از اول احتراممو می ...

باید با همسرت در این مورد صحبت کنی،اگه شما دوتا با هم هماهنگ باشین،میتونین اوضاعو کنترل کنین

آهان خب پسرشهفک کردم شما خرف میزنیهمسر منم معمولا هر روز گزارش میدهمن ک میگم تو آکواریوم زندگی میکنم ...

خب این خیلی بده این گزارش دادنااا

من اصلن نمیتونم صبوری کنم 

ب تبع این گزارش دادنا و زیاد حرف زدنا، احساس صمیمیت زیاد میشه و هرکاری دارن ب شوهر من میگن، واسه ما کاری پیش بیاد خودشونو ب اون راه میزنن. ولی دیگه روشون باز شده هرکاری دارن ب ما میگن، خودشون خودشونو دعوت میکنن، و انتظار دارن تمام مناسبتا باهم باشیم

خب من دوس دارم تولد خودم یا شوهرم رو دونفری بگیریم یا بریم کافه یا رستوران، ولی اونا خودشونو دعوت میکنن میان ۱روز میشینن، روز تولدم درحال شست و شو و پخت و پز ام!!!