2777
2789

چرا قبول نمیکنید بعضیا فقط این شم رو دارن که همون اول کار بفهمن تاپیکی سر کاریه. ... خوشتون میاد که حرص بخورین پای یه تاپیک سرکاری؟..... به نظر من هر کی متوجه میشه باید اعلام کنه تا بقیه اینقدر احساست نذارن پای یه مسئله واهی. من بعصی موقع ها واقعا ناراحت میشم از این احساسات پاکی که خرج مسائل دروغی میکنید. دلم میسوزه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچهاااا مدیونید از دیجی کالا جنس بخرین😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

اخه از كجا معلوم اون يه نفر درست متوجه شده 

من يبار خيليييي دلم پر بود خيلي ناراحت بودم خواستتم داستان زندگيمو بنويسم اومدن گفتن سركاريه 

خوب سركاريه ببخشيد گم شو بيرون چرا منو ناراحت ميكني چرا نذاشتن دردودل كنم و يكم اروم شم

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

خب از کجا بفهمیم سرکاریه شاید واقعا واقعی باشه البته ب جز اون تاپیکه که خانمه نوشته بود خانم همکار شوهرم ک چادری هم هست اومده برا شوهرم عکسای لختی خودشو فرستاده شوهرمم محلش نمیزاشته و... شک بر انگیز بود برام زنه هم بیخیال اومده میگه چکار کنم  

تو همان هوای دل انگیز صبحی که به خاطرش پنجره را باز گذاشته ام😚

سلام دوستان من از یک شرکت خدماتی نظافتچی گرفتم کارشون خیلی خوب بود نیروی خانم و اقا هم دارند سیستم رزروشونم مثل زودفود اسنپ ایناست

شمارشون 09305285184 دفترشونم 26154385 حتما پیشنهاد میکنم بهتون سر بزنید.