اومدن فرشا رو بردن امروز دو تا هم خانم گل اومدن خونه رو تمیز کنم چون خودم باردارم مامانمم بنده خدا از وقتی فهمیده دو قلو باردارم اومده خونمون مونده چند تا فرش کوچیک مونده گفت خودم تو حموم میشورم دستش درد نکنه داره میشوره 🥰دختر کوچیکمم به بدبختی خوابوندم الان 😁میخوام زنگ بزنم ۴ تا غذا بگیرم با خانما بخوریم شما در چه حالید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لحله زایمان منو یادت نره گلم . اسمم ماریا هست دعا کن ب شایان برسم و اونم بهم حس پیدا کنه💔🖤
دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقمامیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا
ایشالا دو قلو هات عروسی شون ببینی ایشالا مامان بزرگ شدنت❤️
دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقمامیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا