2777
2789
عنوان

یه خواستگار دارم پدرش فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 42 پست

چه ربطی داره هرکسی خلاصه یروزی پدر مادرش میمیره. 

کسی که واسه پدر مادرش دلسوزی نکنه واسه زن و بچشم نمیتونه دلسوزی کنه و حامی باشه. 

خلاصه اون خانواده هم یه عمر زحمت بچشونو کشیدن چه انتظاری ازش داری. 

شما فقط باید رفتار پسره رو بسنجی که مامانی و خاله زنک نباشه همین. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چه خلایی،،همسر من کوچیک تر از این آقا بوده پدرش فوت شده بچه ی اولم بوده با ۳ تا خواهر و برادر اتفاقاً این جور آدما خود ساخته میشن خیلیاشون،،از بچگی سختی بکشی شخصیتت مستقل میشه اگه مادرشون وابسته شون نکرده باشه.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

واقعا متاسفم با این طرز فکرت تو بهتره بری با کسی ک پدر داره ازدواج کنی وگرنه زندگیو زهرمارش میکنی و بین خودش و مادرش جدایی میندازی

اینو بهت بگم دختر جون پسری ک توو سن کم باباشو از دست میده و بار زندگیو ب دوش میکشه از مردای دیگه ک ددی دارن خییییلی مردتر پخته و اهل زندگی تره سرد و گرم روزگار رو چیشده معنی زندگیو میفهمه و خیلی خوب بلده چجوری زندکی مدیریت کنه و ب شدت مسئولیت پذیر و حامیِ 

همچین موردی هست تو فامیل خیلی خوشبختن طرف پدر نداشت و خرج مادرشو هم میداد.باید ببینی پسره خودش چه شخصیتی داره.به روحیات خودت هم نگاه میکنه چون بعدها حتما مواقع مریضی و اینا خرج و نگهداری مادرش با شماها هست‌‌..

من بودم قبول نمیکردم به هیچ وجه چون پدر و عموهای خودمم همینجوری بزرگ شدن واقعا دارم میگم همیشه فکر میکنن خودشون هرچی بگن درسته بقیه غلط میگن کلا زندگی جهنم میشه 

پشت دستمو داغ کردم دیگه سمت پسری که از این لحاظ شبیه خانواده‌مه نرم

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم

اگه مامانه سیریش باشه اذیت میشی.خود مادره میچسبه بهش.منم چون تجربه دارم تایید نمیکنم ازدواج با پسری که پدر نداره.گرچه مادرشوهر من ۳ تا پسر داره و شوهر من کوچیکه ست ولی بازهم بعضی حرکات و گفتارش آزاردهنده ست البته بعد از۲۰ سال که ازدواج کردم دیگه کنار اومدم.

جاری بزرگه م خیلی اذیت شد مادرشوهره از اون پسرش خیلی توقع داره

واقعا متاسفم با این طرز فکرت تو بهتره بری با کسی ک پدر داره ازدواج کنی وگرنه زندگیو زهرمارش میکنی و ...

خانوم محترم چرا انقد گارد میگیری

من تو زندگیم آدمی رو دیدم که بخاطر مادر نداشتن زندگی رو زهرمار همه مون کرد.. امیدوارم واسه شما پیش نیاد تا اینطوری با حرفاتون بدتر به زخم آدم نمک نپاچید 

همچین موردی هست تو فامیل خیلی خوشبختن طرف پدر نداشت و خرج مادرشو هم میداد.باید ببینی پسره خودش چه شخ ...

اره همه چی به شعور طرف هست. کسی که عاقل باشه هم میتونه خیلی خوب به مادرش برسه هم به زنش