2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه احساس میکنید دعا و چیزی در حقتون شده نیاز نیست به کسی مراجعه کنید یه کار بسیار راحت و تضمینی

اسمتون رو عوض کنید و به خانواده اعلام کنید چون دعا به اسم شخص نوشته میشه دیگه کائنات شما رو اسم جدید میشناسه و دعای قبلی در حق شما کار کرد نداره

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
طلسمی که رو‌عکسم زدن چی‌میشه اون وقت؟؟

یه چیز کلی بگم 

خدا توی قران گفته هیچ کس از قدرت خدا فراتر نمیتونه بره و دعا و جادو اگر هم اثری بذاره به اذن خداست و برای امتحان بنده است. راه رفع مشکل هم با توسل و توکل بخدا خوندن قران و ایناست 

خیلی کمن دعانویسایی که خبر موثق بهت میدن از کجامیدونی راست گفتن که روی عکست طلسم زدن؟؟

یه چیز کلی بگم خدا توی قران گفته هیچ کس از قدرت خدا فراتر نمیتونه بره و دعا و جادو اگر هم اثری بذاره ...

دعانویس نگفته زن‌عموی کثافتم قبل از مرگش گفته چه بلایی سرم اورده اگر طلسم با قران باطل میشد پس چرا تو قران حد کسی‌رو‌که طلسم‌میکنه قصاص گذاشته

دعانویس نگفته زن‌عموی کثافتم قبل از مرگش گفته چه بلایی سرم اورده اگر طلسم با قران باطل میشد پس چرا ت ...

منظورم اینکه با اجازه خدا هست که بدی به شما برسه و جنبه امتحان داره

فقط از مسیر خدا باطلش کن هر دعانویس و جادوگری صرفا سمت خدا نیست و ممکنه بری پیشش مشکلات دیگه برات پیش بیاد