2777
2789
عنوان

ناهارچی گذاشتیدسرآشپزهای نی نی سایت🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 119 پست
من ناخارنمیخورم چون ناهاربشدت برای بدن مضره از لحاظ طب سنتی

تحرک داشته باشی مضرنیس والامن اینقدتحرک دارم ازدست بچه ها

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

من اول عدس میپزم بعد تو دیگ جدا پیاز داغو ربع درس میکنم میریزم توش با ادویه این مدل دم دستیه 

اگه بخوام خیلی وقت بزارم عدس پخترو با سیب زمینی و رب و پیاز تف میدم بعد کم اب میریزم غلیظ شه 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهری ؟ایول ماه عسل 🤩

نه ماه عسل هنوز نرفتیم شنبه عروسیمه ان شاءالله دوم مهر میریم ماه عسل این مسافرت همینجوری اومدیم با خانواده همسرم...رفتیم مشهد 🌹

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

شکرپلو و قیمه 

یکمم البالو پلو کنارش درست کردم برای همسرم 

با سالاد 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

کودستورشوبگوببینم شماچه مدلی میپزی؟

پیاز فراوان سرخ میکنم تا جایی که یه دست طلایی و سبک بشن و خام نمونن اخرای سرخ شدنش نمک فلفل زردچوبه اضافه میکنم یکی دو دیقه تفت میدم و رب گوجه اضافه میکنم اونم تفت میدم تا حسابی رخ بشه بعد عدسای شسته شده رو بهش اضافه میکنم و روش اب میریزم میذارم جا بیفته معرکه میشه راحتم هست فقط پیازا زمانبره که من عادت دارم،کلا سر پیاز همیشه زیاد وقت میذارم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
من اول عدس میپزم بعد تو دیگ جدا پیاز داغو ربع درس میکنم میریزم توش با ادویه این مدل دم دستیه اگه بخو ...

من اوایل سیب زمینی نگینی میزدم زیادخوششون نیومدباگوجه هم غلیظ میشه

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

شکرپلو و قیمه یکمم البالو پلو کنارش درست کردم برای همسرم با سالاد

وای شکر پلو 

و قیمه منو یادت محرم های بچگیم میندازه 🥺سالها

ست نخوردم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
پیاز فراوان سرخ میکنم تا جایی که یه دست طلایی و سبک بشن و خام نمونن اخرای سرخ شدنش نمک فلفل زردچوبه ...

پودرکچاب وپاپریکابزن طعمش محشرمیشه کوسری بعداین مدلی بپزم مرسی🤩

هویج پلو

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
شکرپلو و قیمه یکمم البالو پلو کنارش درست کردم برای همسرم با سالاد

شکرپلوتوعمرم نخوردم چه جالب اسمشم نشنیدم

شکرپلوتوعمرم نخوردم چه جالب اسمشم نشنیدم

خیلی خیلی خوشمزه هست 

با قیمه عالی میشه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

وای شکر پلو و قیمه منو یادت محرم های بچگیم میندازه 🥺سالهاست نخوردم

عزیزم❤️