2777
2789
عنوان

مظلوم نمایی در نی نی سایت

176 بازدید | 8 پست

بعضی از کاربرها میان تاپیک میزنن و فقط میخوان کاربرهای دیگه حق رو بهشون بدن ! 

کاربرهایی که نه جزئیات اون رابطه و اون اتفاق رو میدونن و نه حرف های طرف مقابل رو شنیدن.

البته بعضی کاربرها هم کاری به این موضوعات ندارن و فقط ترجیح میدن با استارتر همراهی کنن ، حالا به هر قیمتی که شده !! 

خلاصه اینکه سعی کنیم مراقب باشیم تو حق دونستن خودمون ، زیاده روی نکنیم ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم اینجا ی صفحه چتیه برای راهنمایی هم دیگه تو مشکلات یا هر موضوعی... 

وقتی کسی کسیو نمیشناسه دلیل نمیشه بیان مظلوم نمایی کنن یا خودشونو خوب نشون بدن. 

برای کمک گرفتن تاپیک میزنن گلم و مطمعنن همون چیزی که واقعا هست رو میزنن🌹

ببین عزیزم اینجا ی صفحه چتیه برای راهنمایی هم دیگه تو مشکلات یا هر موضوعی... وقتی کسی کسیو نمیشناسه ...

در مورد بعضی کاربرها بله ولی در مورد همه اینطور نیست. 

درسته همدیگرو نمی‌شناسیم ولی مظلوم نمایی و تمایل به تأیید و اینجور موارد وجود داره. 

در مورد بعضی کاربرها بله ولی در مورد همه اینطور نیست. درسته همدیگرو نمی‌شناسیم ولی مظلوم نمایی و تما ...

درست میگی عزیزم ولی به این چیزا توجه نکنید چیزی که لازم داره بهش بگین و راهنمایی کنید😂

درست میگی عزیزم ولی به این چیزا توجه نکنید چیزی که لازم داره بهش بگین و راهنمایی کنید😂

البته شاید حق دارم حساس باشم ! 

چون واقعا بعضی مسائلی که تو این سایت مطرح میشه ، مهم هستن و تو زندگیاشون اثر داره.

بعضی ها هم انگار واقعا نمیخوان ایرادهای خودشون رو بپذیرن. 

البته شاید حق دارم حساس باشم ! چون واقعا بعضی مسائلی که تو این سایت مطرح میشه ، مهم هستن و تو زندگیا ...

چی بگم عزیزم دیگه اینجوری خودشون ضرر میکنن راهنمایی کردنشون بی فایدست