نمیتونم خودم زیاد کار کنم دیگه مامانم پیشمه امروز زنگ زدم میان فرشا رو میبره قالیشویی تا چهارشنبه میاره دو تا کارگر گفتم ظهر بیان خونه رو تو این دو روز تمیز کنن بدبختی بزرگه یدونه کافی نبود 🤕۳ خوابست اتاق دو قلو ها رو حسابی باید تمیز کنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
خونه تکونی فقط واسه عید پاییز دیگه چه کشکیه منم امروز فرشامو میدم قالیشویی البته من خونه ام تمیز نیاز به خونه تکونی نیست هر روز همه جا تمیز میکنم
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
والا ما که اهل این تمیز کاریا نبودیم دیگه حالا تو میانسالی مدام باید درد پا رو پیگیر شیم یا دستو..حواستون به بدنتون باشه کار خونه از نوع بشور بساب و برققق انداختن زیاد مخصوصا اگه اصولی انجام نشه که نمیشه حداقل دستاوردش آرتروزه