2777
2789
عنوان

خانما خونه تکونی پاییز رو شروع کردید من باردارم اونم دو قلو😂😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 86 پست
من هر فصل میکنم تازه ماهی یه بارم تمیزی اساسی کابینت هامم هفته ای یه بار وارسی میکنم داخلشون

اونوقت ببخشید ولی برام سواله کی وقت میکنی به خودت برسی اصلاح و شیو و ارایش و لباس شیک پوشیدن و لیزر رفتن و روتین پوستی و ورزش و باشگاه ؟ به علاوه کارهای روزمره اشپزی و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرده ها که هر ۳ ماه واقعا نیاز به شستشو داره. کمد دیواری هم باید برای تعویض لباسای فصلی یه دور کامل ...

چرا پرده هر ۳ ماه یک بار؟ پرده  خونه ما سال یک بار زیادشه. واقعا تمیز تمیزه.

مبلها  تمیزن سالی یک بار کافیشونه. لباسامون تمیزع و خوراکی چیزی روشون نمیریزیم.

لباس اونقدر ندارم ک بخوام با تغییر فصل جا ب جا کنم. گرماییم. لباس تابستون زمستونم یکیه. فقط ی کاپشن برا زمستون در میارم

کابینتا هر وقت نیاز ب تمیز کردن باشه تمیز میکنم.

قالیا رو من دو سه ساله نشستیم. واقعا با تمیز و نو هیچ فرقی ندارن.

فقط روفرشی اشپزخونه  هر ۶ ماه میشورم.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

چرا پرده هر ۳ ماه یک بار؟ پرده خونه ما سال یک بار زیادشه. واقعا تمیز تمیزه.مبلها تمیزن سالی یک بار ...

تهران هستیم و با وجود پنچره های دوجداره بازم گرد و خاک میاد و به پرده میشینه. دیر بشورم چرک مرده میشه

مبلهام رنگش روشنه و کوچکترین چیزی رو نشون میده. از طرفی بچه کوچیک دارم که تو سنی نیست که متوجه باشه یه سری چیزا رو باید رعایت کنه. لباس زیاد داریم و کلا هر فصل زیر و رو میکنم و یه سریا رو رد میکنم بره و یه سری جدید جایگزین میشه.

بهرحال من شاید از نظر دیگران وسواس باشم ولی نمیتونم کمتر از این تمیز کنم. خودم دلم راضی نمیشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نکنه شمام عکس سونوشومیخاستین؟تاپیکاشوخوندم هیچ عکسی ازدوقلوهاش نمیزاره همش میگه دستمنیست

نه میخاستم یه چیزدیگه بگم میدونم خیلی خوشحال ولی دیدی خوشحالی زیادی یهویه اتفاقی میوفته میخاستم بگم خوشحالیتوزیادجارنزن ادمازیادمشکل دارن یهودیدی یکی گفت خوشبحالش انقدتورفاس یه چیزی خدانکرده نشه گفتم شایدناراحت بشه 

نه دیگه من یه بار عید یه بار آخر تابستون الان یه دختر ۳ ساله دارم دو قلو هام بیان میشن ۳ تا کثیف میش ...

بسیار عالی ان شاالله به سلامتی بغل بگیرین عزیزم جنسیتشون مشخص شده ؟ چند هفتگی قطعی بهتون گفتن ؟ 

درسته عزیزم به این خانم هم عکس دست دخترم رو دادم خیالش راحت بشه

من کاری ندارم ک عکس سنوگرافی چراندادی چون ب من مربوط نیس همین ک میگی میخای کارگربگیری سه تااتاق خواب داری بهترین وسایل میخای بگیری انشالاک خدابت هزارهزاربرابربت بده دست خداروسرت باشه عزیزم بخدابراخودت گفتم نگویکی میبینی اه میکشه دوست داره جای توباشه ازحرف من ناراحت نشی توروخداگللللل انشالابسلامتی خوشکلاتوبغل کنی

اونوقت ببخشید ولی برام سواله کی وقت میکنی به خودت برسی اصلاح و شیو و ارایش و لباس شیک پوشیدن و لیزر ...

بله چرا وقت نکنم اتفاقا دوتا هم بچه کوچیک دارم روزی دو ساعت برای خونه وقت می‌زارم معمولا شبها که دخترم خوابه در طول روز هم بقیه کارها همچین وقت گیر نیست