2777
2789
عنوان

استرس وحشتناک گرفتم

122 بازدید | 3 پست

به حدی استرس دارم خیلی عذر میخوام اینطور میگم حالت تهوع گرفتم.. الان دندونام داره همینطور روی هم میلغزه دیشب یک دقیقه هم نخوابیدم..

امسال وارد پایه یازدهم میشم و استرسم مال درسمه.. چیکار کنم حالم خیلی بده با اینکه کل تابستون در حال خوندن بودم ولی حس میکنم خیلی عقبم اضطراب امونمو بریده...

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

من امسال کنکوریم ورودی دوازدهمم والا پارسال لایی کتابم تایستون باز نکردم امسال قشنگ هردوتا پایه رو بستم چون کلا بدون استرس بود چه خبره یه درس انقدر ارزش نداره از سلامتیت بزنی اینو به عنوان دانش اموز ممتازی میگم که همیشه معدلم الانم ١٩ به بالاست کلا بعضی وقتی جوری استرس میگردم سرم درد میکرد خرداد زیر چشام سیاه شده بودن ارزش نداره خواهر بخدا🥲

میرسد روزی که از صمیم دل خندید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امسال کنکوریم ورودی دوازدهمم والا پارسال لایی کتابم تایستون باز نکردم امسال قشنگ هردوتا پایه رو ب ...

فداتشم عزیزم انشاالله موفق باشی❤🙃

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤