2777
2789

خونه مامان جونم که بودم منو دید از من خوشش اومد بعد شیش پیام بهم داد شمارمو از گوشی فامیلاشون برداشته بود چون فامیلیم 

بعد قرار بود ببینیم همو صحبت کنیم که نشد و اینا دقیقن چند روز بعدش دیابت اکانت زد از همه جاها بعد از ۱۳ذوز دیشب دیدم پیام داده و اینا بهش هم گفتم یادی از من کردی و اینا  یهو میری بعد توضیح داد که نمی‌دونم اونروز که قرار بوده همو ببینیم یکی از فامیلاشون دیده بوده مثلا از دور میاد و رفته خونشون گفته با فلانی بودی اونم گفته نه گفته اگه راست میگی بده شمارش رو بزنم ببینم داری یا نه (یعنی در این حد یکی پیگیر و فضول نوبره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم گفته بوده نه و اینا 

اینجا هم بگم پسره ۲۵سالش هست بعد اون فلانی هم گفته می میرم به مامانت میگم  طرف هم  بیخیال گفته اینقدکه اینقدر خر نیست بعد رفته همرو پاک کرده پیام اینا حتی شمارم به. می‌گفت شمارت رو ذخیره کردم ت یاد داشت های گوشیم

بعد مامانش گفته اونا که رفتن این چیمیکه و اینا اونم گفته حرف مفت بیا گوشیم رو ببین   بعد می‌گفت گفتم شاید فضوله رفته به فامیلای شما هم گفته و اینا برا همین پیامت نمی‌دادم