2777
2789
عنوان

زیر دلم خیلی درد میکنه🤕🤕 امشب شب عروسیم بود🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 10613 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چندسالشه ؟خوشبخت باشین عزیزم .خدایی عاقله

نامزدم ۲۸ سالشه البته اولای ۲۸ 

منم آخرای ۲۷ 

هردو همسنیم 

نامزدم ۳ ماه از من بزرگتره

حال من خوب است،اما با تو بهتر می‌شوم...آخ تا می بینمت،یک جور دیگر میشوم :) ....................... اسم و فامیل فیک
در شان یه آقا نیست این طور تاپیکی حضور داشته باشه و این طور کامنتی بذاره

جوابشو نده

من خواستم جواب بدم دیدم آقاست فقط گزارش زدم

حال من خوب است،اما با تو بهتر می‌شوم...آخ تا می بینمت،یک جور دیگر میشوم :) ....................... اسم و فامیل فیک
دائم چرا میری دکتر؟؟

هر چند ماه یبار کامل آزمایش میدم دکتر زنان دکتر چشم و...

سلام عزیزممن بعداز پریودم رابطه داشته باشم دلم دردمیگیره بااینکه همسر خیلی حواسش هس بهم .

منم چند روزه خوب شدم 

ولی فکر میکنم از طولانی بودن زمانیه که رابطه نداشتم 

شاید نزدیک پریودته یا اگه بلافاصله بعد پریود باشه شکم درد میگیری 

البته اگه قسمت واژ نه بخاطر اینه که مدت طولانی رابطه نداشتی یکم سوزش و درد داره 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی