طناز_توکلی مدیر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 1919 عنوان زیر دلم خیلی درد میکنه🤕🤕 امشب شب عروسیم بود🥹🥹 | مشاهده متن کامل بحث + 10613 بازدید | 50 پست بچه ها من ازدواج قبلی داشتم ۳ سال و نیم طول کشید ولی زیاد رابطه نداشتیم ۴ ساله طلاق گرفتم تو دوران نامزدی هم رابطه نداشتم امشب نمیدونم چرا اینقدر زیر دلم درد گرفتههمسرمم خیلی هوامو داشت کسی میدونه چرا اینجوری دلدرد شدم؟ حال من خوب است،اما با تو بهتر میشوم...آخ تا می بینمت،یک جور دیگر میشوم :) ....................... اسم و فامیل فیک 1403/06/26 | 04:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طناز_توکلی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 1919 اره بخاطر اونه بالاخره تاثیر داره جمع شده یااشایدم بکارتت داشته ترمیم میشده بکارتم از نوعی که فقط با زایمان از بین میره حال من خوب است،اما با تو بهتر میشوم...آخ تا می بینمت،یک جور دیگر میشوم :) ....................... اسم و فامیل فیک
طناز_توکلی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 1919 شاید نزدیک پریودته یا اگه بلافاصله بعد پریود باشه شکم درد میگیری البته اگه قسمت واژ نه بخاطر اینه که ... فکر میکنم بخاطر گزینه آخری باشه حال من خوب است،اما با تو بهتر میشوم...آخ تا می بینمت،یک جور دیگر میشوم :) ....................... اسم و فامیل فیک
1234marjan عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 5049 اومدم سئوال بپرسم طبیعی دیگه . چند بار بری رو کار اوکی پاشو کاچی بزار برا خودت مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه
طناز_توکلی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 1919 طبیعی دیگه . چند بار بری رو کار اوکی پاشو کاچی بزار برا خودت مامانم گفت میارم برات همسرمم از قبل یه سینی مغزیجات و تنقلات و... گذاشته رو میز😍نمیدونستم اینارو گرفته😅الآنم اینقدر خسته بود از بس رقصیده بود کنارم خوابیده🥲 حال من خوب است،اما با تو بهتر میشوم...آخ تا می بینمت،یک جور دیگر میشوم :) ....................... اسم و فامیل فیک
andisheh147 عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 1402 مامانم گفت میارم برات همسرمم از قبل یه سینی مغزیجات و تنقلات و... گذاشته رو میز😍نمیدونستم اینارو گر ... مبارک باشه طناز خانم بعد این همه سختی و حاشیه ایشالله یه زندگی پر خیر و برکت داشته باشی برا منم دعا کن