2777
2789
دکتر مغز و اعصاب باید برید بهتون دارو بده قطع میشهو اینکه دیگه کلا از هنذفری استفاده نکنید مگر مواق ...

مطنئنی قطع میشه جدا امیدی هست؟ حلق وبینی چی؟ شما خودتون پیش کی رفتید تجربه دارید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر مغز و اعصاب باید برید بهتون دارو بده قطع میشهو اینکه دیگه کلا از هنذفری استفاده نکنید مگر مواق ...

همین اعصاب ضعیف و هندزفری منو به چی داده مزمن نیست ولی بازم دلم نمیخواد باشه اعصابمو خورد میکنه

چه مدته این مشکلو دارین؟

ببین مثلا صدامو میبرم بالا اهنگ میخونم یه گوشم یه جوری تق تقی میشه توصیقفش صسخته حس میکنم هر دوگوشمم بعضی وقتا سر میزارم روبالشت ضربان دار میزنه در همین حد

ببین مثلا صدامو میبرم بالا اهنگ میخونم یه گوشم یه جوری تق تقی میشه توصیقفش صسخته حس میکنم هر دوگوشمم ...

من پارسال دچار سکتهٔ گوش شدم. وقتی رفتم دکتر ازم پرسید آیا وزوز گوش داشتم؟ گفتم بله. گفت اگه وزوز گوش بیشتر از ۳ روز ادامه پیدا کرد، حتما باید به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنی، چون ممکنه خیلی خطرناک باشه و بعضیا _ مثل من_ ممکنه شنوایی‌شونو به همین راحتی از دست بدن.

خیلی زود برید پیش متخصص درست و حسابی. 

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
و اصلا عصبی و ناراحت نشید، کم‌خوابی نکشید، داد نزنید، صدای خیلی بلند نشنوید.

اینارم میگی دوست دارم گریه کنم همرو دارم همشوووو 

الانم بغض و استرس دارم میترسم خوب نشم

علائمتون چی بود خوب شدید؟

وزوز گوش داشتم.

بعد یه روز حس کردم شنواییم کم شده.

دوباره خوب شدم.

تا اینکه یه صبح بلند شدم و دیدم هیچی نمیشنوم. هر دو گوشم!

خیلی سختی کشیدم، کورتون توی گوشم تزریق کردن و با اینکه میگفتن دیر شده و امید زیادی نیست، خدا رو شکر شنواییم‌ برگشت.

وزوز گوش داشتم.بعد یه روز حس کردم شنواییم کم شده.دوباره خوب شدم.تا اینکه یه صبح بلند شدم و دیدم هیچی ...

خدارو هزارمرتبه شکر برای منم دعا کنید تروخدا بعد ۲ سال دیر نیست شما کی رفتید من رفتم ولی جز ساکشن کاری برام نکردن و گفتن پرده گوش سالکه واینا

اینارم میگی دوست دارم گریه کنم همرو دارم همشوووو الانم بغض و استرس دارم میترسم خوب نشم

با بالا رفتن سن بدتر میشه. الان جوونی، باید خیلی حواست باشه. خونسردی چارهٔ تمام دردهای دنیاست. شل کن یه کم. همه چی در نهایت بهتر از حالتی که تصورش رو میکنیم و غصه‌شو میخوریم، پیشم میره.