2777
2789

دارن میریزن موهاش .الان عکس میزارم از گوشه ها داره میریزه

نمیخوام به کاشت برسه ..کسی تجربه داشته دارویی هست که بشه جلوی ریزش موهارو گرفت

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋

اگه ارثیه کاری نمیشه کرد 

اما جوشونده رزماری خوبه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لایک

برای درمان قطعی افسردگی،استرس،ریزش مو،مشکلات پوستی وجوش،رفلکس‌معده و ورم‌معده و سوزش معده،دیابت،کبد چرب درد های عضلانی و استخوانی، انواع عفونت،تنبلی تخمدان،درد های پریودی پودر‌"ابردوا" استفاده کنین

هم‌گیاهیه هم‌کاملا بدون عوارض

(ابردوا به معجزه قرن معروفه)

اگه ایتا دارین وارد‌ این‌کانال بشین و اثراتشو ببینین

https://eitaa.com/joinchat/1047397154C7177224b86

این که چیزیش مشخص نیست 😐 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
من شوهرم رفت دکتر کلی دارو داده بخورهخودمم فیتو خریدم

داروهای موثر بود؟پیشگیری میکنه از ریزش یا رشدشم بیشتر میشه؟

از جلو داره میریزه از پشت نه

گفتید ارثیه متاسفانه نمیشه زیاد کاری کرد 

منم داره میریزه مامانم گفت تخم مرغ و نخود بزار سرت امروز گذاشتم 6 ساعت بود رفتم همون مامانم گفت تا ی ...

نخود رو پودرش میکنی میشه بیشتر توضیح بدی😁