2777
2789
عنوان

تعرض به دختربچه

786 بازدید | 16 پست

خانما چجوری از یه دختر۱۰ساله بپرسیم بهت تاحالادست درازی شده یانه واین که ایاچیزی ازرابطه ی زنوشوهری میدونه یانه من مادر بچه ام تاحالا بچه روتنهانذاشتم جایی ولی چون فضوله میترسم چیزی ازدوستاش تومدرسه شنیده باشه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

وا خدا نکنه این حرفا چیه

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الکی حساسش نکن

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

باهاش حرف بزن بگو مامان بدن تو خیلی جای حساسیت و باید مراقبش باشی و نباید بزاری کسی بدنت رو لمس کنه مخصوصا اگر ببینی قصد بدی داره و میخواد آزارت بده  و بهشون تذکر بده

اون مکان رو ترک کن و یا داد بزن و کمک بخوا

اینارو برای بچه ها روشن کنید مهم نیست چند سالشونه 

خواهش میکنم.

باهاش حرف بزن بگو مامان بدن تو خیلی جای حساسیت و باید مراقبش باشی و نباید بزاری کسی بدنت رو لمس کنه ...

موافقم

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
اصلا و ابدا نپرس چون بیشتر کنجکاوش میکنی بره بفهمه

اخه امروزمیگه من مامان بزگ شدم همش توخونه کارمیکنه طرف میشوره بعد بااین که امپول هورمون میزنه سینه هاش بزرگ شده

باهاش حرف بزن بگو مامان بدن تو خیلی جای حساسیت و باید مراقبش باشی و نباید بزاری کسی بدنت رو لمس کنه ...

ازبچگی اینا رومیدونه 

اخه امروزمیگه من مامان بزگ شدم همش توخونه کارمیکنه طرف میشوره بعد بااین که امپول هورمون میزنه سینه ه ...

این دیگه ژنتیکی یه .

ولی بهش بگو جای خصوصی رو هیچکس نباید ببینه ، چون خدا قهرش میاد و گناه بزرگیه .

اگه کسی خواست اینکارو کنه دختر خوب به مامانش اینو میگه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
اخه امروزمیگه من مامان بزگ شدم همش توخونه کارمیکنه طرف میشوره بعد بااین که امپول هورمون میزنه سینه ه ...

اگه بفهمه نمیتونی جلوشو بگیری اگه ندونه و بپرسی هم منجر به فهمیدنش میشه 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍