2777
2789
عنوان

از کحا بفهمم همسرم دوستم داره هنوز

135 بازدید | 12 پست

میخوام ازش سوال کنم اگه منو دوس نداره از مهریه نترسه ازش نمیگیرم....

حس میکنم سربارشم

از وقتی بچه دار شدیم از هفت ماه پیش...بچم هفت ماهشه .همه چیز رابطمون عوض شده.

حس میکنم از سر اجبار با منه.

میخوام خیالشو راحت کنم تا بره دنبال زندگیش و منو بچم باهم سر کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حرفای الکی میزنید خدایی 

به جای اینکارا بپرس همو 

بگو حس میکنم عوض شدیم مشکل چیه 

بیا راه حل پیدا کنیم 

این نشد،برید مشاور 

نمیشه سریع جدا شد مگه الکیه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اگه دوست داشت این سوال برات ایجاد نمیشد

خیلی جمله اشتباهی هست عزیزم🤦🏻‍♀️❤️

نشون دادن علاقه تو ذهن هر کسی یه مدله 

استارتر میتونه احساسات دیگش(اصلی ترینش هورمون ها بعد از بارداری)روی دیدن و حس کردنش اثر گذاشته باشه 

پس این چیزا اشتباه هست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خیلی حرف زدم باهاش.خیلیبخاطر همین ب این نتیجه رسیدم

مشاور راه بعد هست 

نباید بیخیال شد که

۷ ساله ازدواج کردیم خیلی جنگیدم . الان خستم .خیلی خستم

میفهمم که خسته ای 

بعد از جدایی،وقتی یه مدت زندگیت نرمال تر شد اگر پشیمون شدی چی؟جدایی اسون نیست 

تو حداقل علت رو بفهم اگر منطقی بود بعد جدا شو 

نه اینجوری 

هر روشی که تا الان میرفتی،عوض کن 

میفهمم که خسته ای بعد از جدایی،وقتی یه مدت زندگیت نرمال تر شد اگر پشیمون شدی چی؟جدایی اسون نیست تو ح ...

نمیخوام طلاق بگیرم .اگه جدا شم بچمو ازم میگیره مادرش خیلی بی وجدان و سنگدله. 

بدونه جدا شدن میخوام راهشو عوض کنه اگر خواست

نمیخوام طلاق بگیرم .اگه جدا شم بچمو ازم میگیره مادرش خیلی بی وجدان و سنگدله. بدونه جدا شدن میخوام را ...

پیشنهادی بده که برای مدت طولانی باشه حداقل نه اینجوری گه خودتو انقدر اذیت کنی 

الان خسته ای و فقط داری تصمیم اشنباه میگیری 

برو پیش روانشناس