2777
2789

ولی با پسر سه سالم تو اتاق سرد حیاط خونه ی پدرم خوابیدم .

امشب بابام بهش زنگ زد برا شام 

من نرفتم سلامم نکردم بعد شام رفت 

چن روز پیش دعوامون شد زنگ زد ب مامانش ک تو ب زنم گفتی وسط هفته نیان آخر هفته بیاین

اونم گفت ن 

گوشیم داد ب من من قط کردم و پرت کردم زنگ زد به مامانش ک گوشی پرت کرد 

منم گوشی ازش گرفتم مامانش بهم بدوی‌ترت میگفت 

با احترام احوال پرسی کردم گفتم مگه نگفتی ؟؟؟

خلاصه به شوهرم گفتم منو ببر خونه ی بابام 

اونم منو آورد و گفت به مامانم چن روز دیگه دادخواست طلاق میفرستم

دیروز بعدش کلیدهای خونه و کتابامو که نزاشت با خودم بیارمو برده بود داد دست بابام ‌

ولی من خیلی ازش ناراحتم 

دیگه نمیخوام برگردم تو اون خونه

چون خیلی بد دله 

خیلی عصبیه دست بزن داره 

خمش بی احترامی می‌کنه‌

به هیچم راضی نیست

نمیدونم چرا دلم گرفت

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه تناقضی که هست هم دوسش داری و میخوای پیشش باشی هم نمیخوای از دستش خسته شدی 

حتما برید مشاور یا از بزرگترها کمک بگیرین

اگه همدیگرو دوست دارین با هم بسازین

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

خب چراپرت کردی همون دفعه اول میگفتی بعدش چراتقی ب توقی میخوره سریع جم میکنیدمیرید ایشاالله آشتی میکنید ولی اگه اتفاقی افتاد خونه ات روترک نکن شوهرتوبیرون کن اون خونه خونه تو وبچه ات هم هست بذار اون بره توچرامیری

چقدر شبیه من هستی کلا انگار کپی همیم

حقیقتا منم بسکه از خانوادم بی حرمتی دارم میبینم ته دلم خالی شده گفتم کاش همسرم ادم بود الان تو خونه خودم بودم

ولی متاسفانه ادم نیست تصمیم گرفتم راهمو از همه جدا کنم بعد طلاق دیگه به پشت سرم هم نگاه نکنم 

لایک نکنید !