2777
2789

یه تاپیک با همین عنوان صفحه دوم تاپیکام هس 

بخونینش.. 

امشب همون بچه هی میپیچید به پر و پای یکی دیگه بعد ک مامانش گفت چرا اینجوری میکنی 

با یه لبخند چندش گفت پاش خوشگله 🤢

مامانشم ک انگار از همه جا بیخبر با ی قیافه عادی وای مامانی پاش کجاش خوشگله 😐

حالا بچهع هنو درست نمیتونه صحبت کنه همه اینارو با یه لحن بچگونه تصور کنین 

واقعا یه سری از بچه ها رو آدم دوس داره گردن بزنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤢😑

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ای ک نمیتونه صحبت کنه از کجا متوجه شدین کاراش از روی عمده😶

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

به نظرتون مشکل از کجاست؟ چرا یه بچه معصوم و پاک اینجور میشه ؟ روابط نادرست پدر مادر جلوشون یا چیز دیگه؟ چقدر بچه درست تربیت کردن چالش برانگیز شده

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

هر چی اتیشه از گور فامیل و بچهاشون بلند میشه😵‍💫

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

به من چه ربطی داره؟؟؟ بچه مردم هار و متجاوز از الان من مقصرم؟ امسال شمان ک جامعه این میشه

خوبه میگی بچه اسمش روشه تازه میخاستی گردنش رو هم بزنی 😶😶😶😶😶

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
خوبه میگی بچه اسمش روشه تازه میخاستی گردنش رو هم بزنی 😶😶😶😶😶

در واقعیت ک نمیتونم

ولی میتونستم حتما این کار و میکردم 

کلاس سومه کوچیک نی ک 

اون تاپیکم و خوندی؟ اول باید اونو بخونین

این بچه ای که شما گفتی بلوغ جنسی زودرس داره و خطرنامه. برا شیطنت نزدیکت شد بزن تو سرش (دختر بچه اگه دارید با این تنها نشن)

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

این بچه ای که شما گفتی بلوغ جنسی زودرس داره و خطرنامه. نزدیکت شد بزن تو سرش (دختر بچه اگه دارید با ا ...

پشماش هم خیلی مشهود در اومده و کلا خیلی پر موعه 

شانس آوردیم نزدیکا دختر بچه ندارن همه پسرن