2777
2789
عنوان

قنداق نوزاد

147 بازدید | 7 پست

بچه ها تونو قنداق كردين؟؟ اگر نكردين بچه پاهاش صاف شده؟؟؟ من نكردم مادر شوهرم گير داده

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

دیگ کسی فک نکنم قنداق کنه همه پاهام ک خداروشکر صافه

خدای مهربان                                 امروز دوباره از خواب بیدار شدم..نفس میکشم... عزیزانم یک روز دیگر در کنارم هستن❤از تو ممنونم                                      

من کاری به پاهای صاف و پرانتزی ندارم...بچه دنیا که میاد خیلی از حرکات دست و پاش غیر ارادیه...قنداق میکنن که خود بچه راحتتر باشه...ما که برای بچه ها تا حداقل یک هفته اول انجام میدیم

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا بچه داداش من نکردن پاهاشونم صافه  . یکیش 10 سالشه یکیش 3

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
من کاری به پاهای صاف و پرانتزی ندارم...بچه دنیا که میاد خیلی از حرکات دست و پاش غیر ارادیه...قنداق م ...

دقیقا منم میخواستم بگم من اگه با قنداق دستای بچمو جمع نمیکردم نمیخوابید همش میپرید از خواب چند ماه اولو موقع خواب دور دستاشو با پارچه مخصوص شل میبستم

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  

بچه من ٣ ماهشه چون بدنيا اومدني تابستون بود نذاشت قنداقش نكرديم هي ميگن پاهاش كج البته فقط مادرشوهرم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹