2777
2789

روتین پوست مو طبیعی در خانه اگه میدونین بگین 

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چیزی نمیدونی واسه ریزش 🥹

هورمونی هست یا تغذیه؟

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤
نمیدونم والا

اگه هورمونی باشه از شقیقه ها شروع میشه که باید دکتر تشخیص بده اول باید طبع سرتو بشناسی ببینی گرمه یا سرد اگه گرم باشه نباید روغن یا گیاه های گرم مثل رزماری بزنی  چون دوتا گرمی هستن نتیجه عکس میده اگه سرده میتونی از روغن کرچک آب برنج و رزماری استفاده کنی

از شقیقه ها نیست از همه جا میریزه چطور بفهمم طبع سرم گرمه یا سرد؟

بزنی گوگل یه تست مو راحت میاره از اون میتونی بفهمی