2777
2789
عنوان

ازدواج مجرد با مرد مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 53 پست
ببین من این اشتباه رو کردم بدون تحقیق ازدواج کردم چوبش رو هم خوردم بالاخره یه داستانی داشته وگرنه هی ...

از چه لحاظ سخت ؟ چن ماه هم بیشتر زندگی نکردن باهم 

لطفا لایک نکنید .سپاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همکارم پدرش فوت کرد تسلیت گفتیم بعد ۳ روز اومد جواب داد .پدر از دایی ارجح تر و مهم تره

ایا ۲نفر از ی خون و ی خانواده بودن ک داری مقایسه میکنی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ولی هر چی باشه مردم وقتی تسلیت میگن برای احترام هم که شده بایددجواب داد

دگه از سن و سال من و شما این ریز بینیا و سخت گیرا گذشته دوست عزیز.شل کن 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان باید چیکار کنم بشینم منتطر ؟

ریلکس زندگی کن

هردحادثه ایی، بسته ب اقراد مختلف، دوره سوگواری داره

با خودت مدام تکرار کن هر کاری خیریتی توش هست

از چه جهت ؟

براش مهم نیست اشنایی باهات تو الویتش نیست 

من مامان بزرگم فوت کرده جدیدا فوقش تا سه روز جوابت رو نمیداد قابل قبول بود 

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

براش مهم نیست اشنایی باهات تو الویتش نیست من مامان بزرگم فوت کرده جدیدا فوقش تا سه روز جوابت رو نمید ...

خدا بیامرزع عزیزم 

منم دیگه اگه زنگ بزنه جوابشو نمیدم 

لطفا لایک نکنید .سپاس