2777
2789
عنوان

ازدواج مجرد با مرد مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 53 پست
ادامش رو شما بگین

بچه سال نظرتو گفتی 

بیجاره عزاداره 

چقدر عجیبین شما 

احساس ندارین واقعا؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقاشوهرمن که مطلقه هست مرد مظلوم و خوبیه فقط با یکی از پسراش مشکل دارم همه مطلقه هاکه بد نیستن.. بعضیها زنشون مشکل داشتن.. خوبیه خواستگارشمااینه که فرزندی نداره اگه بقیه مواردش خوب باشه اشکال نداره که... 

اتفاقاشوهرمن که مطلقه هست مرد مظلوم و خوبیه فقط با یکی از پسراش مشکل دارم همه مطلقه هاکه بد نیستن.. ...

والا منم فک کردم شاید مورد خوبی باشه خودشون شماره گرفتن آقا تماس گرفت گفت ی روزی قرار بزاریم بریم بیرون 

حالا یه هفته گذشته تسلیت هم گفتم ن جوابی ن چیزی 

واقعا تیر ک نخورده نتونه جواب بدع 

لطفا لایک نکنید .سپاس
خب لابد زنش چیزی ازش دیده که شاکی میشده بنظرم بیشتر تحقیقکنید

چه جوری تحقیق کنیم اصلا چیزی نمیگن .ولی حس میکنم اینکه الان اینطور رفتار کرده و زنشم اینو گفته کلا آدم بی تفاوتیه نه ؟

لطفا لایک نکنید .سپاس

شوهر منم یه بار دیگه ازدواج کرده بود ومن خر اصلا تحقیق نکردم چرا طلاق گرفته 

سردمزاجه وهمسر قبلی شون بخاطر همین موضوع خیانت کردن.

بنظرم ببین چ مشکلی داره که ازش جدا شده بعدا مث من پشیمون نشی

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

ادم عزادار بهش تسلیت میگین نمیتونه جواب بده ؟!

نه حوصله خودشم ندهره.درکش سخته؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

والا منم فک کردم شاید مورد خوبی باشه خودشون شماره گرفتن آقا تماس گرفت گفت ی روزی قرار بزاریم بریم بی ...

مردا معمولا خیلی کم جواب پیامک رو میدن.. این چیزا که مشکلی نیس حالا کمی صبر کنین اون الان داغداره روحیش خرابه شاید سرفرصت خودش باهاتون تماس گرفت 

چه جوری تحقیق کنیم اصلا چیزی نمیگن .ولی حس میکنم اینکه الان اینطور رفتار کرده و زنشم اینو گفته کلا آ ...

ببین من این اشتباه رو کردم بدون تحقیق ازدواج کردم چوبش رو هم خوردم بالاخره یه داستانی داشته وگرنه هیچ دختری به امید طلاق که ازدواج نمیکنه لابد خیلی بهش سخت گذشته این بهونه هم که آوردن اصلا منطقی نیست واسه جدایی

شوهر منم یه بار دیگه ازدواج کرده بود ومن خر اصلا تحقیق نکردم چرا طلاق گرفته سردمزاجه وهمسر قبلی شون ...

اخه چطوری میشه تحقیق کرد از هر کی بپرسی که نمیگن 

لطفا لایک نکنید .سپاس
اتفاقاشوهرمن که مطلقه هست مرد مظلوم و خوبیه فقط با یکی از پسراش مشکل دارم همه مطلقه هاکه بد نیستن.. ...

ییکی از خوبیهای طرف اینه که اصلا فرزندی نداره اگر اخلاقش وهمه چیزش خوب باشه عالیه