2777
2789

مدرسه ما هرساله یک تعداد اخراجی داره . مامان یه دانش آموز که میخواد تازه بیاد این مدرسه رفته دفتر مدیر و مدیر هم که نمی‌دونم چه  مرضی داشته اسم اخراجی هارو بلند بلند می‌خوانده ، مامان این شنیده رفته به دخترش گفته . اینم امروز اومده بود تو پانسیون می‌گفت که مدیر اسم هارو بلند بلند می‌خوانده و اینا، یکی از تو مدرسمونه پشت مونده و گفت بگو کی بوده ! یکی از بچه ها که دشمن منم هست گفت تنها بشیم میگم و اینا منظورش من بودم . من یک هفته پیش بابام بهترین معلم شهر رو راضی کرد که بیاد معلممون باشه و این معلم الان نباشه ، رفت به مدیر گفت مدیر با یه لحن بد طلبکارانه ! خیلی بد به من توهین کرد ، بااینکه درسم خوبه بجز ریاضی، بابام عصبانی شد مدارکمو گرفت برد . این مدیر احمق از عمد اومده اسم منو واسه اخراجی ها خونده مادر این دختره رفته بهش گفته و اینم الان میخواست اسم منو بگه که من اخراج شدم . جالب اینجاست اونی که گفت تنها بشیم میگم و اینا زبان تاریخ فیزیک ریاضی رو زیر ده شده خرداد الان رفته امتحان داده و دوباره افتاده ! چون پر ۲۵ درصد جانبازی داره اخراج نشده . مدرسه ما زیر ۱۴ بیرون می‌کنه . من الان وقتی اونطوری میخواد عذابم بده چی برم بگم ها چی ! این آدم گواهی پزشکی داره که از نظر اعصاب مشکل داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو به آموزش پرورش زنگ بزن بگو مدیرمون داره با آبرومون بازی میکنه بهش اخطار میدن

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده افشانی پشت سر مردم گرم بوده گردنت کش اومده دراز شده🪜نگاهت دنبال ماتحت مبارک مردم بوده چشمات ورقلمبیده شده تقاص نواقص تو رو هم مردم باید پس بدن🧟‍♀️بالاخره لقمه رو ظاهر تاثیر داره دیگه😜خدایا شکرت که دشمنامو از ابله ترین و خنگ ترین اقشار جامعه در تاریخ آفریدی😌👌🏻بعضی تاپیکا و پستای مورد علاقه ی بعضیا رو میزنم تا ملخا رو از لونه هاشون بکشم بیرون بالاخره یجایی باید شرایط انعقاد نطفه هاشونو نشون بدن☠️یه نفر باشی و بیشتر از ده تا اکانت فیک داشته باشی و خودت با خودت گروپ بزنی خبر از قابلیت های فراوانت میده وبکمی😈⛏️ لطفا شماها هر چه سریعتر قبل خرداد از نینی سایت فرار کنید تا آبروتون بیشتر از این نرفته چون دیگه دستتون واسه خیلیا رو شده و ظاهر و باطن شیطانیتونو همه دیدن🙎🏼‍♀️🍂👩🏻‍🦱

اگه خواست اخراج کنه برید اداره آموزش و پروش از مدیر شکایت کنید که بی دلیل میخواد اخراج کنه و نمراتت پایین تر از ۱۴ نیست.

در ضمن کارتون اشتباه بود که رفتین دنبال معلم ریاضی، مدیر و معلما با هم اوکی هستن اکثراً پشت همو میگیرن و مشخصه که با لحن بد باهاتون صحبت میشه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ممنون از همتون . ولی یه لحظه فکر کنین که یکی قصد آزار داره و بیاد پیش بقیه همچنین حرفی بزنه حالتون چطوری میشه ؟ دلتون نمیشکنه؟ وقتی یجوری که توبفهمی بیاد بگه که بعدا بهت میگم کیا اخراج شدن چه حسی دست میدم بهتون ! درحالی که اگه بالاش نبود نفر اول اخراجی ها خودش بود

چقدر بیکاری و زود رنج که نشستی از این حرفا و رفتارها بت ساختی برو زندگیت رو کن سال تحصیلی داره شروع میشه یکم پیش مطالعه داشت باش مخصوصا ریاضی همه ی ما به اندازه ی کافی گرفتاری داریم دیگه وقت بها دادن به دیگران رو نداریم

خب مگه مکر تو خرابه!!با مکر جواب بده،همینایی ‌که گفتی رو جای درست بلند بلند بگو تا خفه شن

چطوری بگم اون که میگه فعلا تو اخراج شدی ! درحالی که نشدم ! به خاطر بی شعوری مدیر من تو همچین مخمصه ای گیر کردم