2821
2789
عنوان

من خیلی زشتم چیکار کنم😭😭😭😭

215 بازدید | 23 پست

انقدر زشتم حتی دلم نمیخواد برم بیرون 

همه ی دوستام از من بهترن من خیلی قیافم بده چیکار کنم عملم نمیتونم بکنم سنم کمه😭😭😭😭😭😭😭😭

آدم ضعیفی نبود اما دیگر حوصله سختی هارا نداشت ، میل عجیبی به گریز پیدا کرده بود به ندیدن ، ندانستند ، پنهان شدند ، و رفتن برای همیشه

عکس

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس

نمیتونم بزارم فقط بدون زشتم

توصیف کنم؟😭

آدم ضعیفی نبود اما دیگر حوصله سختی هارا نداشت ، میل عجیبی به گریز پیدا کرده بود به ندیدن ، ندانستند ، پنهان شدند ، و رفتن برای همیشه

چند سالته ؟

۱۷

هر آدمی یه جذابیتی داره توهم حتما داری فقط پیداش نکردی

هرکیو میبینم قیافش از من بهتره اعتماد بنفس ندارم اصلا

تجربه ثابت کرده اونایی که میگن زشتن بخصوص نی نی سایتیا از خوشگلام خوشگل ترن 

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

2825
2823
2791
2779
2792