2777
2789
عنوان

داره نا امیدم میکنه

220 بازدید | 20 پست

بنظر شما پسری که دختری رو برای ازدواج بخواد از نداری باهاش حرف میزنه؟؟؟

اینجوری ناامیدش میکنه یا فقط درددل بود؟؟؟

ادب ، جذاب ترین،کاریزماتیک ترین و مترقی ترین ویژگی یک انسانه👌

بهونشه😁

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم                    پاینده ایران✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد بدونه تا کجا میتونی همراهش باشی

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

آره چرا نگه

بالاخره باید بفهمی کیه دیگه 

الکی ادعا کنه خوبه 

دختر خودش میدونه بچه که نیست یکی بیاد تربیتش کنه . اما پسرا همیشه پیش اونی ک دوستش دارن خودشونو توان ...

اسی نمیدونه 

داره ناامید میشه😂

نه کی گفته 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا