2777
2789

من یه خواستگار دارم مطلقه س جدا شده بچه نداره 

نزدیک ۴۳ سالشه خودمم مجردم شاغلم ۳۳ سالمه 

قرار شد این آقا قرار بزاره همو ببینیم که داییشون فوت کرد فردای روزی که صحبت تلفنی کردیم با ایشون ، الان یه هفته س گذشته 

منم روزی که این اتفاق افتاد چون مادرشون رو می‌شناختم از قبل ، به این آقا پیام دادم (پیامک ) و تسلیت گفتم .الان یه هفته اس از پیامم گذشته و جوابی نداده ب پیامم.

الان من سوالم اینه این خواستگاری کنسله یا چی ؟ 

چون اشنا هستن میخام تکلیفم رو بدونم الان .

لطفا لایک نکنید .سپاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب اینه که شما در هیچ صورت نباید پیگیر اون آقا و خانوادش باشی تاماااام

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم                    پاینده ایران✌🏻

وقتی جواب نداده بی خیالش شو 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

من ازین ناراحتم که جواب پیامکی که ب صورت رسمی داده بودم و اصلا صمیمیتی توی پیامک نبود رو باید میداد .خیلی حس بدی گرفتم 

من که زنگ نمیزنم میخام بدونم اینکار ینی چی 

لطفا لایک نکنید .سپاس
خب شاید مشغول مراسم بوده یادش رفته جواب بده. پسرا مثل ما انقد ذوق ندارن. حالا چرا میخوای با یه مطلقه ...

نمیخام ازدواج کنم چون خانواده خوبی داشتن گفتم شاید خوب باشه .واقعا وقتی جواب نداده حس میکنم بدرد نمیخوره 

لطفا لایک نکنید .سپاس