2777
2789
عنوان

خودکشی

135 بازدید | 16 پست

اگر فکر میکنی دروغ برو از تاپیک بیرون 

دیگه خسته شدم به امام حسین قسم به چیزی که میخوام نرسم خودمو جلو همه میکشم میشم جوان ناکام از دست همه راحت میشم همه 

فقط حیف این همه تلاش 

حیف من 

واقعا حیف 

این تاپیک زدم بگم تو موقعیت خوبی نیستم دعا کنید برام  

دنبال دلیل نگردید از بچگی هیچ خیری تو این دنیا ندیدم چندین برابر بقیه درد و زحمت کشیدم اگر نمی‌خواد چیزی درست بشه ترجیح میدم برم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خداوند با وحدانیت و عظمتش بهت کمک کنه و به خواستت برسی گلم 

نا امید نباش 

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

امید داشته باش و من بهت قول میدم یکم دیگه صبر کنی همه چی خوب میشهبرات دعا کردم توهم محکم باش

آخه یعنی چی دختر حق ندارن گواهینامه بگیر من بیست سالمه بسه هر چی از دست پدر معتادش و مادر روانی کشیدم بسه بدنم کبود همش

اونجوری که خدا میگه فکرشم نمیکنیاین حرفاتو تموم کن ، تو باید روزای خوبو ببینیاصلا خودت بسازشونهرچند ...

بدنم کمبود و دماغ و دهن پر خون روز خوب نداره 

آنقدر خستم که میخوام بخوابم و بلند نشم

بیاد خاستگاری فقط اونی که میخوامممممم

هی دختر دنبال اونی ک میخوای نباش دنبال اونایی باش ک میخوادت

من بکنید میخواستم اومد خواستگاریم ازدواج کردیم الان 1 سالن 8 ماهه 

واااای همیشه میگ تو لایق من نیستی 

اصن واسش مهم نیستم

انگار ن انگار همیشه تو همه قهرا من باید برم آشتی حتی اگ اون مقصر باشی

امسال ک سال دوم تولدم بود برام هیچی حتی یه شاخه گل به کیک کوچیک نگرف

برو دنبال اونی ک دوست دارن