2777
2789

پنج تا دکتر نوشته چار تاشو زدم ذره ای از لکه های سفید ته گلوم کم نشده

یهویی حمعه از صب تا شب گلوم‌ پر چرک سفید شد رفتم دکتر کلی امپول زدم بازم خوب نمیشم خیلی میترسم اخه اصن چرا یهو اینقد شدید باید گلوم چرک کنه😭نمبدونم ویروسه یعنی چیه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولن صبور باش عزیزم تا دوره این ویروس تموم بشه دوما از روش های طبیعی استفاده کن شیر برای گلو خیلی خوبه شیر بجوشون بزار خنک بشه بخور حالا یا خالی یا چه بهتر با عسل

به دونه خیس کن شب فردا صبح با دونه و .. بخور 

نشاسته گل عالیه و هزاران کار دیگه 

مال منم انقد شدید بود که نیمدونم آمپول پنی سلین بودیا چی زد تو‌رگم بعدش بهتر شدم

جدیدا اینجور شدی؟

منم خیلی زدم ولی اصلا حواب نمیده خسته شدم درسته دوروزه ولی هر چی گلومو نگا میکنم از این همه سفیدی تعجب میکنم واقعا در عرض یه روز

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
اولن صبور باش عزیزم تا دوره این ویروس تموم بشه دوما از روش های طبیعی استفاده کن شیر برای گلو خیلی خو ...

عفونت داره یعنی ویروسه؟ علائمی ندارم زیاد بعد میترسم میگن چرک گلو باعث روماتیسم و مشکلات کلیه میشه اگه خوب نشههه

جدیدا اینجور شدی؟منم خیلی زدم ولی اصلا حواب نمیده خسته شدم درسته دوروزه ولی هر چی گلومو نگا میکنم از ...

ویروس زیاده عزیزم خیلی ها هم گرفتن متاسفانه همه علایم هم شبیه بهم دیگه باس مدارا کرد