2777
2789
عنوان

شاید مجنون هم به اندازه این زن عاشق نبود🫂وَحشَتِ عِشق 🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 48 پست
میگم شهلاسنشم کوچیک هم نبوده ها

سال ۸۱ که محکوم شد ۱۹ سالش بوده و به گفته خودش ۴سال و نیم زنش بوده 

سال ۸۹ که اعدام شد ۲۷ سالش بوده تقریبا 

و خب جوون بوده دیگه 

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدااااا این زن رو بولد نکنید 

همین مونده از شهلا جاهد که باعث کشته شدن یه زن بی گناه شد اسطوره بسازن 

همه اینستا دارن و از قضا همه این کلیپ رو دیدن 

اون موزیکُ رو دایناسوری که داره توسط یه دایناسور دیگه بلعیده میشه بذارن هم آدم دلش میسوزه 

گول بازی های اینستا و فضای مجازی رو نخورید....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

این اسمش عشق نیست حماقته محضه 

هیچ وقت هیچ مردی هیچ مردی زن وبچه اشو ول نمیکنه بره با زن دوم حتی بره سریع دوباره برمیگرده 

چرا ی زن باید انقد نادون وبیرحم باشه ک زندگی ی زن دیگه ودوتا بچه رو خراب کنه به بهانه عاشقی این اسمش هوسه ی هوس زودگذر 

مثل اون دختره حدیثت ک میدونست مرده متاهله ولی ولش نکرد دست آخرم خودش کشته شد بدست شوهرش

بخدا مردا ارزش اینهمه فداکاری وعشق رو ندارن

خودشو فدای یمرد هول هوسباز چندش کرد الان مرده زن سومش رو هم گرفت💔💔💔💔💔چقدر اون سالها این پرونده ...

یه کامنتی میگفت چهارمیه دیگه خداداند

هعی روزگار.. نمیدونم با اون فن و بیان و.. چجوری گول خورد 🥺🖤

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

سال ۸۱ که محکوم شد ۱۹ سالش بوده و به گفته خودش ۴سال و نیم زنش بوده سال ۸۹ که اعدام شد ۲۷ سالش بوده ت ...

صیغه بوده قشنگ مرده کامل وتمام ازش استفاده کرده بعدم مثل دسمال کاغذی پرش کرد بین اشغالا

فیلم خشم و هیاهو از روی همین پرونده ساخته شده فقط بجای فوتبالیست،  نوید محمدزاده خواننده اس تو فیلم

نقش شهلا رو هم طناز طباطبایی بازی میکنه فکر کنم

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
صیغه بوده قشنگ مرده کامل وتمام ازش استفاده کرده بعدم مثل دسمال کاغذی پرش کرد بین اشغالا

چاقو رو گردنش گذاشته بودن ؟

شهلا مدت ها بود که عاشق(البته اسم این روابط عشق نیست جابه جایی هورمونِ) شده بود و مدت ها بود از اون مردک

آویزون بوده

با تماااام جزئیات همه چیز رو واسه قاضی توضیح داده پنج سال پرونده رو بالا پایین کردن حالا چند ساله یادشون افتاده شهلا عاشق بوده و بازیچه شده؟؟؟

یک لحظه خودتون بذارید جای اون زن بدبخت که بازیچه دست هوس بازیِ دو تا حیوون شد.....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

تو رو خدااااا این زن رو بولد نکنید همین مونده از شهلا جاهد که باعث کشته شدن یه زن بی گناه شد اسطوره ...

من کاری ندارم کی گناهکاره .. خود قاضی و دست اندرکاراشم نمیدونستن چیکار کنن که آخر خودش نامه داده یه کاری کنید خسته شدم .. 

قبول دارم اشتباه کرده و اینا ولی تنها مقصر نبوده .. 

من فقط اون بخش عشقش که حتی حاضر بوده بمیره خیلی تحت تاثیر قرار داد منو، بدون قضاوت اصل ماجرا که خدا میدونه چیشده...

جلسه آخر خودش فهمیده بود که چه کار اشتباهی کرده ولی دیگ🥲

این قضیه مال خیلی وقت پیشه دیگه دوره ش تموم شده گلم

واقعن فک میکردم بالای سی ایناباشه

نه گلم 

الان ویکی پدیا زده ۴۱ سال ولی دیگه مهم نیست چون فوت کرده

من کاری ندارم کی گناهکاره .. خود قاضی و دست اندرکاراشم نمیدونستن چیکار کنن که آخر خودش نامه داده یه ...

دوره اش تموم شده ولی هنووووز ول نمیکنن 

عشق؟؟؟؟

عشق خیلی مقدسِ چطور اسم همچین رابطه ی کثیفی رو عشق میذارید؟؟؟

در رابطه با همسر خودتون همچین موضوعی پیش بیاد بازم میگین عشق؟؟

انقدر غیر واقع بینانه به روابط آدما نگاه نکنید...

این اسمش عشق نیست حماقته محضه هیچ وقت هیچ مردی هیچ مردی زن وبچه اشو ول نمیکنه بره با زن دوم حتی بره ...

دقیقا منم همین قسمت عشقش رو گفتم کاری به بقیه ش ندارم چون به گفته خیلیا میخواستن یکی رو متهم کنن پرونده رو ببندن بره پی کارش .

ولی خب کلا هرچی که بوده قاتل نبوده ‌. یه سناریو مسخره رو تعریف کرده که نمیدونم چجوری باور کردن ..