2777
2789
عنوان

شاید مجنون هم به اندازه این زن عاشق نبود🫂وَحشَتِ عِشق 🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 48 پست
چراببخشیداگ حصلشو داشتی بگو

ماجرا ازین قراره که شهلا خیلی وقت بوده عاشق ناصر بوده و کلا دنبالش میکرده بعد خودشم گفت درسته شاید ظار خوبی نداشت ولی شیفته اخلاق و وقار و... ش شده 

بعد یه روزی شهلا اتفاقی تو خیابون حمید درخشانو میبینه میگه من آشنای ناصرم این شماره مو بهش بدین .. 

درخشانم فراموش میکنه تااینکه زنش شماره رو پیدا میکنه اینم فکرمیکنه داره خیانت میکنه و دعواشون میشه و اونموقع به ناصر شماره رو میده .. 

خلاصه شهلا و ناصر قرار میزارن و رابطه و اینا هم برقرار میکنن و بچه دار میشه .. اما گفت ما رسمی عقد نکردیم و خودش زیر لب یه چیزایی میگفته و گفته اینجوری اوکیه ..

اون بچه رو سقط میکنه ..

خلاصه میگذره و میگذره تا یه روزی بچه های ناصر میرن خونه و جسد مادرشونو میبینن و ...

شهلا مضنون پرونده میشه به چند دلیل که یکیش دفتر خاطرات شهلا بوده .. چون هروروز خاطراتشو مینوشته ولی خاطرات روز قتل خط خطی بوده ‌... از لحاظ روانشناسی گفتن که بخاطر این میتونه بوده باشه .. 

و شهلا میفته زندان و ناصر میره ملاقاتش و ازون موقع به بعد شهلا مسولیت قتلی که نکرده بودو به عهده میگیره و حتی صحنه جرمو بازسازی میکنه البته از پشت صحنه بهش میگفتن چی بگه ولی با این اوصاف نقششو خوب اجرا نمیکنه و سوتی میده .

و البته به مقتول تجاوز شده و یه سری شواهد دیگه هم هستن که نشون میدن قاتل مرد بوده پس کار شهلا نبوده و یا همدست داشته ...

خلاصه جلسات آخر شهلا با یه فن بیان خوب میاد و میگه که کار من نبوده ولی دیگه میگن خودت اعتراف کردی نمیتونی بزنی زیرش و . . . کلا دنبال بهونه بودن با وچود اینکه میدونستن تا حد زیادی قتل کار یه زن نبوده .

بعد اینجا من چندتا پرونده رو باهم دیدم امیدوار قاطی نکرده باشم :

تهش خودش ازین همه تقلا و رفت و آمد خسته میشه و نامه میفرسته به بالادستیا که اگر قاتل منم اعدامم کنید خلاص شم و اگر نیست آزادم کنید برم پی زندگیم 

و بعدش پیگیری میکنن و اعدام میشه سال ۱۳۸۹🥺

ببخشید طولانی شد خلاصه تر ازین نمیتونستم بگم 

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

نمیدونم چرا نمیتونم باور کنم این نکشته اصلا ازش خوشم نمیاد خودشو اوار کرد روزن اولش تاوان خراب کردن ...

نمیدونم به هرحال هرچی بوو تموم شد 

ولی ناصر هم چرا زنگ زد ؟ اصلا چرا قرار گذاشت ؟ چرا صیغه ش کرد اونم زیرلبی با چندتا کلمه ؟ اونم کرم داشته ... 

آثار قاتل نشون میدن مرد بوده .. قبل قتل بهش ت.ج هم کرده 

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تجاوز کردن؟

مثل اینکه اینطوری گفتن

بخاطر این مردا چه کارایی که نمیشه واقعا

این دیگه نوبر بوده ☹️

خیلی ممنون ک وقت گذاشتی میگی ناصری زن دیگه هم داشته؟

خواهش میکنم گلم 

اره دیگه قبل شهلا یه زن و فکر کنم دوتا بچه داشته 

بعدش این اتفاقات میفته 

الانم بعد اون همه سال یه زن دیگه داره .. نمیدونم زن سومه یا چهارم ولی زن اولش که کشته شد . شهلاهم اعدام شد .

حالاهردوتاشون آدم معروفین ؟ایناکی هستن

ناصر فوتبالیست بوده فکرکنم آقای گل اون زمان خودش بوده سال ۸۱ اینا دقیقا مطمین نیستم ولی اون معروف بوده 

شهلا از بچگی عاشقش بوده ولی معروف نبوده و یه روز اتفاقی یه آدم معروف دیگه (حمید درخشان) که دوست ناصر بوده رو میبینه الکی میشه آشناشم شماره مو بده به ناصر و ادامه ماجرا ...

خواهش میکنم گلم اره دیگه قبل شهلا یه زن و فکر کنم دوتا بچه داشته بعدش این اتفاقات میفته الانم بعد او ...

منظورم الکی میگه ...

آهانتازه عکس ناصراقارو دیدم آخه عاشق کجای این شده

نمیدونم والا 😂

ولی خب گول خورد وگرنه الان زنده بود