2777
2789
عنوان

این سونوی واژینال چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 43 پست
سلام عزیزم خوبی تو فکرت بودم گفتم بهت پیامی بدم 😅😍 چی کار کردی گلم دیگه نرفتی دکتر ؟

سلام عزیزم 

نه دیگه برای ivf اقدام نکردم طبیعی دارم اقدام می کنم شاید معجزه ایی بشه.

خودت چی کار کردی؟

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم نه دیگه برای ivf اقدام نکردم طبیعی دارم اقدام می کنم شاید معجزه ایی بشه.خودت چی کار کردی؟

عزیزم به سلامتی و دل خوش  ان شاالله نتیجه بگیری به امید خدا گلم شما اصلاح فلورا تاجیک  انجام دادی میدونی چیه ؟ 

منم. پانکچر شدم اما دو تا تخمک بیشتر نداشتم اونم بی کیفیت بود دکتر کفت چند ماهه دیگه باز بیا 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
عزیزم به سلامتی و دل خوش ان شاالله نتیجه بگیری به امید خدا گلم شما اصلاح فلورا تاجیک انجام دادی می ...

آره یه مدت سفت و سخت انجام دادم، الانم کم و بیش رعایت می کنم.

ایشالا خدا به هر دومون محبت کنه نعمت فرزند دار شدن رو

از نوع سالم و صالحش. 

آره یه مدت سفت و سخت انجام دادم، الانم کم و بیش رعایت می کنم.ایشالا خدا به هر دومون محبت کنه نعمت فر ...

خوب خداروشکر یه مدت خودت بی خیال بگیر کلاس یوگا برو کلاس هنری خلاصه هر چیزی که حالت خوب میکنه انجام بده منم فعلا همین کارا رو می‌کنم ببینم خدا چی می‌خواد

الهی آمین عزیزم ❤️❤️❤️ هر چی خواست خداست همون میشه 😍😍

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
خوب خداروشکر یه مدت خودت بی خیال بگیر کلاس یوگا برو کلاس هنری خلاصه هر چیزی که حالت خوب میکنه انجام ...

🙏🙏🩵🩵💙💙

اچ ام جی برای اینه ک تخمکات آزاد نشن 

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

بعد بزرگ بشه تخمکات اچ سی جی میده

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

سلام.هستی اسی؟خوبین شما؟

منم دارم برا تعیین جنسیت اقدام به ؟آی وی اف میکنم کلی دارو و آمپول وتخمک کشی و تشکیل سه تا جنین امروز زنگ زدم گفتن برای تعیین جنسیت بدرد نمیخورن میندازی دور یا فریز کنیم  حالم گرفته شد گفتم فریز نمیخوام بندازید دور.خدا منو ببخشه 

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
سلام.هستی اسی؟خوبین شما؟منم دارم برا تعیین جنسیت اقدام به ؟آی وی اف میکنم کلی دارو و آمپول وتخمک کشی ...

سلام عزیزم خیلی متاسف شدم

ذخیره تخمدانت چنده؟ بچه داری و فقط جنسیت مورد نظر می خوایی؟ 

برای تخمک کشی مجدد اول خودتو تقویت کن حداقل ۳ ماه کپسول فرتیل اید زنان اصلش رو پیدا کن بخر همینطور مردانه شو برای همسرت بگیر، بعدش دوباره پانکچر کن.

اگر بچه نداری کلا به نظر من تعیین جنسیت نکن چون کیفیت جنین میاد پایین.

یه راه دیگه هم هستش تخمک اهدایی بگیر . چندسالته؟ 

سلام عزیزم خیلی متاسف شدمذخیره تخمدانت چنده؟ بچه داری و فقط جنسیت مورد نظر می خوایی؟ برای تخمک کشی م ...

ممنونم.اره دوتا دختر دارم پسر میخواستم.ذخیرم ۰/۸۸هست سنم هم بالای ۳۵.اهدایی که نه ابدا.فوقش نمیخوام دیگه بچه ولی اونقد برام مهم نیست قضیه که بخوام تخمک اهدایی بگیرم.چون میخواستم یه بچه دیگه هم درست کنم گفتم این یکی پسر بشه.جنین هم سه تا تخمک داشتم سه تاشم جنین شد ولی گفتن چون برا تعیین جنسیت میخوای بدرد تعیین جنسیت نمیخورن فکرکنم همینکه شما گفتید کیفیتشون تو مرحله تعیین جنسیت میاد پایین و از بین میرن.

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند