2777
2789
عنوان

این سونوی واژینال چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 43 پست

مگه شوهرم دوباره باید اسپرم بده؟فکرکنم فقط دیگه تخمک کشی میکنن برام و همون اسپرم فریز میشه یا نه اینطور نیست؟

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
ممنونم.اره دوتا دختر دارم پسر میخواستم.ذخیرم ۰/۸۸هست سنم هم بالای ۳۵.اهدایی که نه ابدا.فوقش نمیخوام ...

راستشو بخوای به نظر من هم تعیین جنسیت ivf به سختی اش نمی ارزه! مخصوصا برای شما که شکر خدا بچه هم داری، این داروها پر از عوارضن، اونم با ذخیره پایین ممکنه دچار یائسگی زودرس بشی. خدا گل دختراتو حفظ کنه. برو دنبال روش های کم ریسک تر مثلا اصلاح سبک و رژیم پسرزایی بعدش طبیعی اقدام کن ایشالا خدا یه گل پسر نازم طبیعی بهت بده.

برای منم دعا کن از دوا درمون خسته ام.

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه شوهرم دوباره باید اسپرم بده؟فکرکنم فقط دیگه تخمک کشی میکنن برام و همون اسپرم فریز میشه یا نه این ...

نه عزیزم اسپرم فریز نمی کنن،هر بار باید نمونه تازه باشه.

فقط جنین فریز می کنن.

راستشو بخوای به نظر من هم تعیین جنسیت ivf به سختی اش نمی ارزه! مخصوصا برای شما که شکر خدا بچه هم دار ...

ممنون عزیزم از وقت گذاشتنتون از ته دلم از خدا میخوام خدا بهترینارو برات پیش بیاره و دری رو برات بگشای که هیچوقت تصورشو هم نمیکردی چون قشنگ معلومه چقد دل پاک و مهربونی داری

نه عزیزم اسپرم فریز نمی کنن،هر بار باید نمونه تازه باشه.فقط جنین فریز می کنن.

عه راست میگی واقعا نمیدونستم.مطمئنی

عزیزم یه سوال میگم شما که تو این مسیرا رفتی و تجربه داری من سه تخمک بیشتر ازم نکشیدن همونروز اول فقط یه جزئی لکه بینی داشتم دیگه بعدش نه درد خاصی نه لکی.ولی الان بعد از شش هفت روز احساس میکنم شکمم پف کرده حتی شوهرم هم میگه.بنظرتون امکانش هست آب آورده باشه؟امروز۴۵ دقیقه پیاده روی هم کردم 

عه راست میگی واقعا نمیدونستم.مطمئنی

بله عزیزم مطمئنم.

فریز کردن اسپرم شرایط خاص دیگه ایی داره، مثلا کسی بیمار میشه و می خواد از یه داروی خاص استفاده کنه که روی باروری اثر داره، اون فریز می کنه.

معمولا بیمارستانای ivf این کارو نمی کنن مربوط به بانک اسپرم‌ها در شرایط خاص

عزیزم یه سوال میگم شما که تو این مسیرا رفتی و تجربه داری من سه تخمک بیشتر ازم نکشیدن همونروز اول فقط ...

به خاطر داروهاست. چیزای شور بخور. سفیده تخم مرغ.

ممنون عزیزم از توضیحاتت لطف کردی.والا پسته تخم مرغ آبپز کباب ،زیتون ،اینارو هم مرتب خوردم همون ۲،۳ روز اول بیشتر

ممنون عزیزم از توضیحاتت لطف کردی.والا پسته تخم مرغ آبپز کباب ،زیتون ،اینارو هم مرتب خوردم همون ۲،۳ ر ...

خواسش می کنم عزیزم چیزی نیست تخمدانت زیادی تحریک شده ، تا می تونی چیزای شور بخور، پفک، چیپس با ماست موسیر، خیارشور کلا غذاهای شور دیگه. آب زیاد نخور تشنه ات شد بخور تا آب شکمت جمع بشه.

بهتر بود دکتر بهت آمپول ستروناکس میداد، حالا ایرادی نداره خودت رعایت کن‌ زود خوب میشی.

ممنون عزیزم از وقت گذاشتنتون از ته دلم از خدا میخوام خدا بهترینارو برات پیش بیاره و دری رو برات بگشا ...

قربونت عزیزم. محبت داری ممنون از دعای قشنگی که در حقم کردی. ایشالا خدا به دل شکسته ام نگاه کنه. خدا کنه هیچ زنی در حسرت مادر شدن نمیره. به هر کی آرزو داره بده منم در کنارشون.🤲🙌

خواسش می کنم عزیزم چیزی نیست تخمدانت زیادی تحریک شده ، تا می تونی چیزای شور بخور، پفک، چیپس با ماست ...

قرص سیپروفلوکساین ۵۰۰ داود فقط.عه منکه آب زیاد میخورم ک

قربونت عزیزم. محبت داری ممنون از دعای قشنگی که در حقم کردی. ایشالا خدا به دل شکسته ام نگاه کنه. خدا ...

الهی آمین🤲🙏

قرص سیپروفلوکساین ۵۰۰ داود فقط.عه منکه آب زیاد میخورم ک

نه برعکس آب کم بخور‌ . پس چرا می گیم چیزای شور؟ برای این که آب بدن رو جذب خودش کنه.