2777
2789
عنوان

این سونوی واژینال چطوره

1064 بازدید | 43 پست

بچه ها این‌سونوی منه برای روز ۱۲.

میخواستم iui کنم ولی یه کیست ساده دیده شده، حالا دکتر می گه مشکلی نداره، بهم گفتن چهارشنبه یه سونوی دیگه بدم و اگه این فولی هلی سایز ۱۴،۱۵ رشد داشت hcg بزنم و برم. ولی از بابت کیست میترسم مشکل ایجاد کنه، دکتر قبلیم با کیست به هیچ عنوان انجام نمی داد. باید تا فردا زنگ بزنم و نوبتم رو قطعی کنم برای چهارشنبه. چی کار کنم به نظرتون؟ کسی چیزی می دونه در این مورد؟ داروهام یه ورق لتروزول و سه تا hmg بوده

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم آی وی اف کردی گرفت؟؟؟؟ من یه بار انجام دادم دوساله پیش نگرفت گفتن خراش رحم بدی حتما ...

نه متاسفانه تاثیری نداشت.

سلام عزیزم Iui کردی؟

سلام.

بله یه سونوی دیگه دادم کیستم آب شده بود

ولی فولیکول ۲۴ بود امیدی بهش ندارم.

آخی من برا تعیین جنسیت میخواستم پس میگن خراش که خیلی عالیه و میگیره

نمی دونم. 

حالا انجام بده بستگی به شانست داره.

تلاشتو بکن بسپار به خدا.

ببخشین عزیزم چرا نگرفت آخه تو تاپیکهات خوندم بتات که رفته بود بالا

نه اون انتقال اولم بود که مثبت شد ولی سقط شد

برای انتقال سوم خراش دادم بی فایده بود. 

اسی باردار شدی؟؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نه متاسفانه💔😭

بگردم من برات🥺

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "