2777
2789

امروز زنگ زده باهاش حرف میزنم میگم دختر فلانی رفته فرانسه کاش منم زبانمو ادامه بدم اقدام کنم بخاطر بچم میگه میخواستی شوهر نکنی بمونی پیشرفت کنی میگم‌چه ربطی داره اونم با شوهرش رفته برگشته میگه بده بچتم شوهرت نگهداره برو بخون بشین تو خونت بخون میگم تو چرا با من اینجوری رفتار میکنی آخه اگ شوهرم بد بود خوشحال میشدی ؟ میگه مادر که آدم بشه باید از آرزوهاش بگذره مثل من 

حالا بابای من فقط یه اخلاق بد داره اونم زیاد اهل مسافرت نیست وگرنه هرچیزی داره حتی وارت بانکیش دست مامانمه که بگم عقده داره و اینا ولی همیشه از همه چی ناراحته یه بار نشد من بگم مثلا شام‌رفتیم بیرون بگه چه خوووب همیشه ناراحت شده که چرا منو نبردین 

من هیچ دوستی ندارم خانواده شوهرم زیاد باهامون صمیمی  نیستن فقط خونه بابام رو دارم اونم اینقدر اینجوری برخورد میکنه دلم نمیخواد اصلا برم اونجا بچه ها توروخدا یه راهکار بدین خسته شدم چیکار کنم تو روش وایستم؟ 

🦠
تعریف نکن وقتی میبینی این برخورداشه ..از خود مادرت بپرس بگو کجا میره سرگرمیش چیه تو بشین پای دردو دل ...

عزیزم خب وقتی نمیگمم مثلا جایی رفتیم با شوهرم دعوا میگیره که چرا دختر منو جایی نمیبری 

🦠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب وقتی نمیگمم مثلا جایی رفتیم با شوهرم دعوا میگیره که چرا دختر منو جایی نمیبری

باشه با شوهرت حرف بزن بگو مادرم گفت بگو مادر رفتیم اینجا دلش که میگیره همه جا میبرمش عکسم بگیر از اون محل بعدا نشون بده ، نمیخواد هی۰ی از خودتون بگی .از غذاها تعریف کن بگو مامان فلان غذات خیلی خوشمزه ست دستورشو بده هی تعریف کن ازش

چرا ننه ها این شکلی شدن؟😐خیلی زحمت میکشن ولی جدیدا خیلی نیش میزنن😐

به من بدبخت که رسما گفته اگه جایی پیدا کردی برو به سلامت👋اعصاب منو بهم ریختی😐حالا چرا؟ چون گفتم دامادت کمتر بیاد اینجا من راحت نیستم باهاش

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘