2777
2789
عنوان

چی بگم بهش

74 بازدید | 14 پست

من واقعا خیلی بی زبونم نمیتونم حرف بزنم 

شوهرم برا مهمونی ک قرار بود فک و فامیلی خودش بیان خودنمون گفت لیست بنویس برم خوراکی و میوه و چی بخرم من هر چی گفتم نمیخواد انقد حالا خرج کنی گفت تو لیست بگیر کاریت نباشه رفت چند تا خوراکی و میوه اینا خرید و اورد خونه 

بعد الان فامیلاش به من زنگ زدن گفتن کنسل شده نمیایم منم زنگ زدم به شوهرم گفتم الان فامیلات به من زدن گفتن نمیان 

اونم کلی حرف بارم کرد و گفت همه رو جمع کن ببرم پسشون بدم 

من هیچکاره بودم و باز مقصر شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا سکوت و سر سنگین باش باهاش چیزی نگو و بی محلی کن

الان عصبانیه باز میاد یه چیز میگی دعوا میشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

وا

بگو زن بزن فامیلاتو فوش بده چه ربطی به تو داره

تقصیر خودته بی زبونی شوهرت هر چی دلش میخواد میگه برو پیش مشاور و اینا چخ وضعشه پس‌فردا بدتر میشه 

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم
منم گفتم اخه ناراحتیت چیه خوب خودمونم آدمیم اونم باز هر چی از دهنش درومد گفت

حق داری ت بخدا حق باتوعه شوهرت کار بدی کرده مگه قرارع فقط برا مهمون بگیرین خودتونم اونجا زندگی میکنید اح چطوری روش میشه ببره پس بده اونم خوراکی هارو 

مممممم
یعنی چی پسشون بدم خو همینارو تو خونتون بخورین پس دادن دیگ چیه

خیلی دلم بد جور شکست سر کار بود گفتم خو ناراحتیت چیه برا خودمون مگه آدم نیستیم 

گفت اخه تو اونقد می‌ارزی ک بذارم برا تو بعد همه همکاراش زدن زیر خنده خیلی حالم بد شد انقد عصبی شدم یهو سرم درد گرفت حالا از درد سر دارم زار میزنم 

خیلی دلم بد جور شکست سر کار بود گفتم خو ناراحتیت چیه برا خودمون مگه آدم نیستیم گفت اخه تو اونقد می‌ا ...

🫤منم ناراحت شدم بابت این اتفاق بهتره دیگ بهش زنگ نزنی تا وقتی که میاد خونه بعدش هم تا اطلاع ثانوی باهاش سرد برخورد من سرده سرد 

مممممم
وابگو زن بزن فامیلاتو فوش بده چه ربطی به تو دارهتقصیر خودته بی زبونی شوهرت هر چی دلش میخواد میگه برو ...

مشاور رو چیکار کنم این زورش میاد پول بده واس شکم خودش بیاد مشاور بگیره 

اندازه یه 400 تومن خوراکی و میوه بود اخه 400 تومنم دیگه چیزی نیس

۴۰۰تومنو ب بچه بدی میکوبه تو سر آدم 

خیلی بد رفتار کرده خیلی  

نگهداری با خودش ببره تو قبرش استغفرالله ناراحت نشو از حرفم خیلی برات ناراحت شدم بخاطر همین عصبی هستم

مممممم
۴۰۰تومنو ب بچه بدی میکوبه تو سر آدم خیلی بد رفتار کرده خیلی نگهداری با خودش ببره تو قبرش استغفرالله ...

الان زنگ زده میگه شوخی کردم فلان نمیبرم بذا برا خودمون اصلا بهتر ک نیومدن 

ولی من اصلا مشکلی با خوراکی اینا ندارم جلو دوستاش با من اونجوری حرف زد خیلی حالمو بد کرد سرمم که انقد درد میکنه کلا موها خودمو کندم از ریشه