2777
2789
عنوان

خانوما بیاید پوستم🥲

91 بازدید | 11 پست

سلام وقت بخیر 

پوست م خوب نیست 

اولا جوش داشت الان لک و منافذ و اینجور چیزاس 

اعصاب م خورد میشه

میخوام پوست م صاف بشه 

الان عکس میزارم 

اگر تجربه ای دارید 

یا محصولی استفاده کردید که واقعا نتیجه داده بگید 

ممنون 

فقط از شوینده مخصوص پوست چرب استفاده می‌کنم

آرایش م ندارم اصلا

هرازگاهی یه نرم کننده بزنم

یه ضد آفتاب همین 

3 جلسه م لیزر پوست رفتم 

برای موهای صورتم که خیلی بهتر شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند جلسه برو فشیال پوستت از کدری در میاد من یه جلسه رفتم خیلی بهتر شدم فعلا عمل کردم نمیتونم برم

راسی آب برنج و آب خیار قاتی کن هر دو دیقه اسپری کن رو صورتت خیلی خوبه من یه هفته‌س امتحان میکنم 

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم

مشاوره رایگان پوست و مو روبیکا گرفتی؟؟

کارشناسان شرکت لیاتیم

Trustisho

برای منافذ باز هفتگی اسکراب

سرم هیالورو نیک اسید حتما باید بزنی

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا

برای‌ پوست صورت فقط دکتر برید‌

چون واقعا صورت حساسه‌ و نمیشه از تجربه های کسه‌ دیگه برای‌ خودت‌ استفاده کنی‌ چون شاید‌ اون چیز به تو نسازه‌. حساس‌ باشی. باید‌ دکتر دقیق ببینه‌ و یه چیزی ک مناسب توعه‌ برات‌ بده‌. حتی‌ بعضی وقتا آزمایشم‌ مینویسن‌ ک اگه میخوان‌ یه قرصی‌ چیزی بدن‌ یه وقت برای‌ جای‌ دیگه از بدن‌ مشکلی پیش‌ نیاد. در کل چون صورت حساسه‌ احتیات  کن وقتی از تجربه های بقیه میخوای استفاده کنی.